2
Mayıs
2024
Perşembe
KÜTAHYA

Karahan'a genç destek

Kütahya’nın Simav ilçesinde yaşamlarını sürdüren genç işadamlarıyla üniversiteli gençler, 29 Mart yerel seçimlerinde Demokrat Parti (DP)’ in belediye başkan adayı Kasım Karahan ve belediye meclisi adaylarını desteklemek üzere aldıkları kararı bildirmek üzere kalabalık bir gurup halinde parti lokalinde DP’lilerle bir araya geldi.

DP belediye başkan adayı Kasım Karahan ve ekibinin yanı sıra parti yöneticileriyle gençlik kollarına mensup üyelerinde ful kadro hazır bulunduğu toplantıda söz alan Simavlı genç işadamı Emin Topaler, hem ülkenin hem de Simav’ın son 10 yıl içerisinde kötü yönetilmesinden duydukları memnuniyetsizliği dile getirdi.

Genç bir işadamı olarak hallerinden hiç de memnun olmadıklarını anlatan Topaler, Simav dahil Türkiye’de mutlu bir azınlık dışında halinden memnun kimsenin bulunmadığını dile getirdi. Bu kötü gidişata dur demek için bir araya geldikleri Simavlı genç işadamları ve üniversiteli gençlerle 29 Marttaki seçimlerde DP’nin adayı Kasım Karahan ve Belediye Meclisi adaylarını destekleme kararı aldıklarını anlatan Topaler, bu desteklerinin 29 Mart yerel seçimleriyle sınırlı kalmayacağını ve DP’yi tekrar iktidara taşıyıncaya kadar desteklerini sürdüreceklerini kaydetti.

Destek ve çalışmalarından dolayı Simavlı genç işadamlarıyla üniversiteli gençlere teşekkür eden DP Simav Belediye Başkan adayı Kasım Karahan,” Sizde bu coşku varken, DP’nin önünde kimse duramaz” dedi. Seçkin isimlerden oluşturduğu belediye meclisi listesiyle Simav’ı mükemmel bir şekilde yönetmeye talip olduklarını ifade eden Karahan, projeleri arasında gençlere yönelik projelerin ağırlıklı olduğunu anlattı. 29 Mart seçimlerinde DP’nin Simav başta olmak üzere diğer beldelerde belediye başkanlıklarını kazanmasının önünde hiç bir engel kalmadığını kaydeden Karahan, “ Birlikte çalışarak zafere ulaşacağımıza inanıyorum. Zaman birlikte çalışma zamanıdır. Birlikte çalışırsak başarıyı da birlikte elde ederiz. Tüm gençlerimize, ekibime, kendime ve hizmetlerin en iyisine layık Simav halkına güveniyorum” diye konuştu.

Simav’da kendilerinden önce görev alan partili belediye başkan ve belediye meclis üyelerinin ilçeye kazandırdıkları hizmetleri ikiye, hatta üçe dörde katlamak üzere yola çıktıklarının altını çizen Karahan, referanslarının da partili eski belediye başkanları ve belediye meclis üyeleri olduğunu anlattı. Simav’ın halen eski DP’li yöneticilerin ilçeye kazandırdıkları eserler sayesinde ayakta durduğunu dile getiren Karahan, son 10 yıllık süreçte jeotermal enerji ile konut ısıtılması başta olmak üzere seracılık ve kaplıcada müşterilere kaliteli sağlık hizmeti sunulması yönünde yeni konaklama tesisleri kazandıran belediye başkanı Rıza Özdemir’e de teşekkür ettiklerini kaydetti.

iha
Yayın Tarihi : 24 Mart 2009 Salı 13:28:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?