7
Mayıs
2024
Salı
KÜTAHYA

Karahan’a park teşekkürü

BAŞKAN KARAHAN’A PARK TEŞEKKÜRÜ

Kütahya Simav’ın Keklik Tepe Mahallesindeki yetişkinlerle çocuklar Belediye Başkanı Kasım Karahan sayesinde oyun parkıyla fitnes aletlerine kavuştu.

Park sayesinde çocuklar oynamak, yetişkinlerde fazla kilolarından kurtulmak için kilometrelerce uzaklıktaki park ve oyun alanlarına gitmekten kurtuldukları için Belediye Başkanı Kasım Karahan’a teşekkür ettiklerini bildirdi.

Çimlendirme ve aydınlatma çalışmaları haricinde diğer işlemlerin tamamlandığı Keklik Tepe Parkında şimdi çocuklar oyuncakların, yetişkinlerde fazla kilolarından kurtulmak ve formlarını koruyabilmek için parkın devamlı müdavimleri oldu. Çocuklar doyasıya eğlenirken, yetişkinlerde bir yandan fitnes aletlerini kullanırken hanımlarda günlerini parkta yapmaya başladı.

Kekliktepe Mahallesi sakinlerinden tek isteğinin parktaki oyuncaklarla spor aletlerine sahip çıkmak olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Kasım Karahan,” Her Mahalleye içerisinde çocuk oyun alanları ve fitnes aletleri bulunan yeni parklar yapmak yeşil alan sasını artırmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

BAŞKAN KARAHAN’A PARK TEŞEKKÜRÜ
BAŞKAN KARAHAN’A PARK TEŞEKKÜRÜ
İHA
Yayın Tarihi : 30 Eylül 2010 Perşembe 15:45:05
Güncelleme :30 Eylül 2010 Perşembe 17:42:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?