30
Nisan
2024
Salı
KÜTAHYA

Kavaklı'yı gururlandırdı

Konya'da bayan Kur'an kursu öğrencileri arasında düzenlenen Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Türkiye Finali’nde üçüncü olarak ilçeye gururla dönen Kavaklı Kız Kur’an Kursu öğrencisi Fatma Uslu “Ailemi gururlandırdığım için çok mutluyum” dedi.


Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonu ve Kongre Merkezi'nde yapılan yarışmaya Ege Bölgesi adına katılan Fatma Uslu’nun üçüncülük elde etmesinden dolayı haklı gurur yaşadıklarını ifade eden Kavaklı Kur’an Kursu Müdürü İsmail Dinç, "Kızımız Fatma Uslu’nun elde etmiş olduğu bu başarı yine biz eğitimcilere haklı gurur yaşatmıştır. Ve bu başarılar bizi daha da şevkle çalışmaya itmektedir.

Çocuklarımız daha büyük başarılara götürebilmek için Tavşanlılılar’ın da desteğiyle yaptığımız yeni hizmet binamızın açılışını 4 Temmuz tarihinde gerçekleştireceğiz. Açılış programımıza tüm Tavşanlı halkımız davetlidir. Programa Diyanet İşleri Başkanımız Ali Bardakoğlu da iştirak edecektir. Kursumuzun başarıları Ankara’nın da dikkatini çekmektedir” ifadelerini kullandı.


Fatma Uslu, bu başarısını çok çalışmaya borçlu olduğunu söyleyerek, üzerinde emeği bulunan ailesi ve kurs hocalarına teşekkürlerini sundu.

..
Yayın Tarihi : 1 Temmuz 2008 Salı 12:56:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?