29
Nisan
2024
Pazertesi
KÜTAHYA

Kaymakamdan örnek esnafa belge

Kütahya’nın Simav ilçesinde ihtiyaç fazlası eşyalarını Sevgi Mağazası'na bağışlayarak topluma örnek bir tavır sergileyen esnaflara işyerlerinde düzenlenen sade bir törenle Kaymakam Samet Ercoşkun tarafından teşekkür belgesi takdim edildi. 

İhtiyaç fazlası ve hiç kullanılmayan eşyalarını başkanlığını Kaymakam Samet Ercoşkun’un yaptığı ve fakire her şeyin bedava sunulduğu Sevgi Mağazası'na bağışlayan Yüksel Karamıkoğlu ile Mustafa Çalbay isimli tuhafiyecilerin işyerlerine Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Çetin Balamur ile birlikte giderek teşekkür belgelerini takdim eden Simav Kaymakamı Samet Ercoşkun, ”Simav’da üç esnafımız takdir toplayacak örnek bir tavır sergileyerek ihtiyaç fazlası ve hiç kullanılmayan ürünlerini mağazamıza bağışlamakla kalmamışlar, getirdikleri ürünlerini raflara kendileri yerleştirmişlerdir. Bu örnek davranışları ve bağışlarından dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz. Bu güzel günün anısına kendilerine teşekkür belgesi takdim ediyorum. Diğer esnafımız İlhan Seçkin’in teşekkür belgesini tedavi için gittiği İzmir’den döndüğünde takdim edeceğiz. En büyük amacımız topluma örnek teşkil eden bu tür esnaflarımızın sayısının artmasıdır. Sevgi Mağazamıza bağışlanan ürünler bedava dağıtılarak fakir ve yardıma muhtaç vatandaşlarımızın yüzlerini gülmektedir. Yaptıkları bağışlarla fakir ve yardıma muhtaç vatandaşlarımızın yüzünü güldüren esnaflarımıza günün anısına düzenlediğimiz teşekkür belgelerini takdim etmekten bizlerde büyük bir mutluluk ve onur duyuyoruz” dedi. 

Kaymakam Ercoşkun, yardımların yerine ulaşmasında kendilerine her konuda yardımcı olan Simav Kadınları Kültür ve Dayanışma Derneği üyelerine de teşekkür ettiğini belirterek, ”Hanımlarımızdan bu tür etkinliklere daha fazla katılımın sağlanması için yeni bir kampanya başlatmalarını bekliyoruz “ diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Ocak 2008 Pazartesi 12:05:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?