7
Mayıs
2024
Salı
KÜTAHYA

KEKA Genel Sekreteri görevine başladı

KEKA GENEL SEKRETERİ ÖZMEN GÖREVİNE BAŞLADI

Merkezi Kütahya'da bulunan ve Afyonkarahisar, Manisa, Uşak illerini kapsayan Kuzey Ege Kalkınma Ajansı (KEKA) Genel Sekreterliğine atanan Dr. Yılmaz Özmen, görevine başladı.

Kütahya Valisi Şükrü Kocatepe, Merkezi Kütahya'da bulunan ve Afyonkarahisar, Manisa, Uşak illerini kapsayan Kuzey Ege Kalkınma Ajansı (KEKA) Genel Sekreterliğine atanarak göreve başlayan Yılmaz Özmen’i makamında ziyarete ederek başarı dileklerini iletti.

Uşak'ta yapılan 7'nci yönetim kurulu toplantısında KEKA Genel Sekreteri olarak görevlendirilen Dr. Yılmaz Özmen'in ataması, Devlet Planlama Teşkilatı (DPT) Müsteşarlığınca onaylandı. Denizli İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcılığından ayrılıp yeni görevine başlayan Yılmaz Özmen, Makine mühendisi olup post-doktorasını Japonya'da tamamladı. ABD ve Japonya'da uzun yıllar araştırmacı ve danışman olarak görev yapan Dr. Özmen, 2004-2006 yılları arasında Avrupa Komisyonu Türkiye Delegasyonu Denizli Bölge Koordinatörlüğü görevini yürüttü. Çok sayıda Avrupa Birliği (AB) projesinin hazırlanması ve yönetilmesi süreçlerinde yer alan Özmen, altıncı ve yedinci çerçeve programlarında proje hakemliğini yürüttü. İleri düzeyde İngilizce ve orta seviyede Japonca bilen Dr. Özmen'in, evli ve üç çocuk babası.

KEKA Genel Sekreterlik görevini daha önce vekaleten sürdüren Vali Yardımcısı Metin Selçuk yürütüyordu.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Eylül 2010 Salı 14:17:01
Güncelleme :14 Eylül 2010 Salı 16:20:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?