2
Mayıs
2024
Perşembe
KÜTAHYA

'Kendimizi iyi anlatamadık'

29 Mart Mahalli İdareler Seçimlerini değerlendiren Milliyetçi Hareket Partisi'nden (MHP) Başkan Adayı olan Hasan Çelebi, sorunsuz bir seçim sürecinin geride kaldığını söyleyerek, her siyasi kanadın kendi gücüne göre uğraş verdiğini kaydetti.

Seçim sonrası ortaya çıkan sonuca saygılı olduklarını ifade eden Çelebi, "Oy veren, vermeyen herkese teşekkür ediyorum. Yeni belediye başkanımıza görevinde başarılar diliyorum" dedi.

MHP Tavşanlı İlçe Başkanı Akın Kaygısız ise seçimlerde partilerine oy verenlere minnettar kalacaklarını vurgulayarak, bundan sonrası süreçte Tavşanlı adına yapılacak tüm olumlu çalışmalara destek vereceklerini, yanlış gördüklerini ise eleştireceklerini anlattı.

Tavşanlı'nın mutlu olması ve gelişmesi için yapılacak her yatırımın kendileri açısından büyük önem taşıdığını kaydeden MHP İlçe Başkanı Kaygısız, "Halkımız Mustafa Güler Beyden yana tercih kullanmıştır. Buna saygımız var. Yeni başkanın iyi yaptıkları her işin yanında olacağız. Ancak tabi yanlış gördüğümüz yerlerde de eleştiride bulunacağız. Bence bu yerel seçimler birilerine mesaj vermiştir. Bunu iyi değerlendirmek lazım. Biz MHP olarak projelerimizi ve kendimizi iyi anlatamadığımızı düşünüyoruz. Bu kaybı kendimize bağlıyoruz" şeklinde konuştu.

Bu arada merhum Alparslan Türkeş'in ölümünün 12. yıl dönümü münasebetiyle yatsı namazından sonra Arifağa Camii'nde Mevlid-i Şerif okundu. İlçe Başkanı Kaygısız, merhum Alparslan Türkeş’in aralarında olmayışının hüznünü yaşadıklarını belirterek, “Muhsin Yazıcıoğlu’nun vefatının da Alparslan Türkeş’in ölüm yıldönümüne yakın olması dolayısıyla üzüntülerimiz kat kat artmıştır. Alparslan Türkeş ve Muhsin Yazıcıoğlu’na Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyorum” ifadelerini kullandı.
 

iha
Yayın Tarihi : 7 Nisan 2009 Salı 12:32:47
Güncelleme :7 Nisan 2009 Salı 12:36:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?