29
Nisan
2024
Pazertesi
KÜTAHYA

Kıbrıslı gençler Kütahya'da

Milli Eğitim Bakanlığı'nın 'kardeş okul' projesi kapsamında Kütahya'ya gelen Kuzey Kıbrıs Türkiye Cumhuriyeti Serdarlı İlköğretim Okulu öğrenci ve yöneticileri Vali Şükrü Kocatepe’yi ziyaret etti.


Serdarlı İlköğretim Okulu'ndan 12 öğrenci, 15 öğretmen, yönetici ve velilerden oluşan heyet ilk olarak Vali Şükrü Kocatepe’yi makamında nezaket ziyaretinde bulunarak kent hakkında bilgiler aldılar. Kütahya Atakent İlköğretim Okulu'nun misafiri olarak kente gelen heyet tarihi ve turistik yerlerimizi gezerek öğrenci velilerince misafir edilecek.


Öğrencilerin ziyaretinden son derece memnun olduğunu ifade eden Vali Şükrü Kocatepe, “Geleceğimizin ümidi, Atatürk’ün Ülkeyi emanet ettiği gençleri, onların pırıl pırıl parlayan gözlerini görmekten son derece mutlu olduk. Biz, Kıbrıs ve Kıbrıslı kardeşlerimizden sadece öğrencilerimizi değil, onların hepsini Kütahya’da misafir etmek ve ağırlamak isteriz”dedi.


Daha sonra Kütahya hakkında bilgiler veren Vali Kocatepe, Türkiye Cumhuriyeti ve Osmanlı tarihinde Kütahya’nın önemine değindi.

iha
Yayın Tarihi : 28 Ekim 2008 Salı 13:24:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?