3
Mayıs
2024
Cuma
KÜTAHYA

Kıcıroğlu görevine geri gönüyor

Kütahya’nın Gediz İlçesinde, bir süre önce Devlet Hastanesi Müdürlüğü görevinden Altıntaş İlçesi Devlet Hastanesi Müdürlüğüne atanan Önder Kıcıroğlu mahkeme kararıyla geri dönüyor.

1965 yılında Kütahya’da dünyaya gelen, İlk-ortaokulu ve liseyi Gediz’de tamamladıktan sonra 1983 yılında Eskişehir Anadolu Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Fizik Bölümü’nü kazanan Önder Kıcıroğlu, 1988 yılında bu bölümden ikincilikle mezun oldu. Tüm eğitim ve öğretmenlik yıllarında ülkücü çizgide hareket ettiği gibi 22 Temmuz 2007 Genel Seçimlerinde MHP’den Kütahya Milletvekili Adayı olan Önder Kıcıroğlu, en son müdürlük görevi yaptığı Gediz Devlet Hastanesinden Altıntaş İlçesi Devlet Hastanesine tayin edilmişti. Evli ve iki kız çocuğu babası olan Kıcıroğlu, KKTC, Bosna-Hersek, Kazakistan, Suudi Arabistan, Almanya, Hollanda, Japonya ve Güney Kore gibi ülkelerde sağlık alanında incelemelerde bulundu.

Gediz'de serbest eczacılık yapan eşinden dolayı İlçedeki görevine dönmek üzere 29.07.2008 tarihinde Eskişehir Bölge İdare Mahkemesine başvuran Önder Kıcıroğlu’nun talebi reddedilmişti. Önder Kıcıroğlu, temyiz yolu açık olan karar üzerine Danıştay'a başvurdu. Eskişehir Bölge İdare Mahkemesinin söz konusu davada verdiği kararı inceleyen Danıştay’ın, mahkeme kararının yürütmesinin durdurulması yönünde karar verdiği bildirildi.

 

iha
Yayın Tarihi : 30 Temmuz 2009 Perşembe 11:51:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?