29
Nisan
2024
Pazertesi
KÜTAHYA

Kimsesiz yaşlılara evde bakım

Kütahya’nın Gediz ilçesinde, muhtarlar ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yardıma muhtaç yaşlılar, hastalar ve özürlülerin evinde temizlik ve bakım hizmeti uygulaması başlatıldı.


Gediz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Macit Çulha, 3 kişilik personelle yürütülen uygulamada, muhtarlar aracılığı ile belirlenen korunmaya ve yardıma muhtaç yaşlılar, hastalar ve özürlülerin evinde ve giyim eşyalarında genel temizlik hizmeti sunulduğunu söyledi.


Belirlenen şahısların evinde ve giyim eşyalarında genel temizlik ihtiyaçlarının karşılandığı gibi duruma göre evlerinin boya badana ve tamir işlerinin de yapıldığını belirten Vakıf Müdürü Çulha, “Muhtarlar yardıma muhtaç durumdaki yaşlı, hasta ve özürlülerin tespitinde bize yardımcı oluyor. Köy ve mahallelerinde bu durumda ihtiyaç sahibi kişiler bulunan vatandaşlarımızın kurumumuza bilgi vermelerini bekliyoruz” dedi.


Kimsesiz ve yaşlılar için geliştirilen söz konusu proje için Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Genel Müdürlüğünce 41 bin YTL ödenek tahsis edildiği bildirildi.

..
Yayın Tarihi : 25 Haziran 2008 Çarşamba 18:47:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?