30
Nisan
2024
Salı
KÜTAHYA

Kimsesizliklerini unuttular

Kütahya Sosyal Yardım ve Kültür Vakfı yönetim kurulu üyeleri, huzurevi sakinleri ile Fethi Güzen Kız Yetiştirme Yurdu'nda kalan kimsesiz çocukları piknikte buluşturdu.

Belediyenin 30 Ağustos Mahallesi'ndeki sosyal tesislerinde gerçekleştirilen piknikte neşeli dakikalar yaşandı. Vakfın Başkanı İhsan Tunçoğlu, piknikte yaptığı konuşmada, "Gerek yurtlarda, gerekse huzurevinde kalan vatandaşlarımız bizden sadece ilgi ve sevgi bekliyor. Bu sebeple, herkesin buralara gelip vatandaşlık görevini yerine getirmelerini istiyorum. Vakıf olarak bu tip organizasyonları bundan sonra sık sık yapacağız" dedi.

Pikniğe katılan protokol mensuplarına hatıralarını aktaran huzurevi sakinleri, mutlu bir gün geçirdi. Samimi bir ortamda geçen pikniğe Vali Şükrü Kocatepe, Belediye Başkanı Mustafa İça, Vali Yardımcıları Günay Özdemir ve Bekir Sıtkı Kocakundakçı, Belediye Başkan Yardımcısı Nejat Özturan, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Ahmet Yiğit, Sosyal Hizmetler İl Müdürü Muhammet Kahraman, Müftü Mustafa Üskülüplü, Milli Eğitim Müdürü Halis Demir, iş adamıları Hidayet Akdemir ve Rıza Güral, Vakıfbank Müdürü Mehmet Urhan, Halk Bankası Şube Müdürü Hüseyin Şahbaz, Vakfın Bayanlar Kurulu Başkanı Yıldız Güral, Başkan Yardımcısı Zeliha Tunçoğlu ve sivil toplum örgütlerinin başkan ve yöneticileri katıldı.


Çorba, döner, pilav, salata, ayran, karpuz ve dondurmanın ikram edildiği piknikte, yurt çocukları canlı müzik eşliğinde gönüllerince eğlendi. 

..
Yayın Tarihi : 13 Haziran 2008 Cuma 12:08:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?