2
Mayıs
2024
Perşembe
KÜTAHYA

Kitap fuarına ziyaretçi yağdı

'KÜTAHYA KİTAP VE EĞİTİM TEKLONOJİLERİ FUARI'NI 50 BİN KİŞİ ZİYARET ETTİ

Kütahya Frig Fuarcılık A.Ş. tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen 'Kitap ve Eğitim Teknolojileri Fuarı'nı yaklaşık 50 bin kişinin ziyaret ettiği bildirildi.

22-25 Ekim tarihleri arasında tertiplenen fuarla ilgili bir değerlendirme yapan Frig Fuarcılık A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Varol, organizasyonun başarılı bir şekilde tamamlanmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Fuarı 4 günde yaklaşık 50 bin kişinin ziyaret ettiğini ifade eden Tuncay Varol, "Frig Fuarcılık olarak bu yıl ikinci defa sektörel fuar organize ettik. Bunlardan birincisi Tarım Fuarı, ikincisi de dün sona eren Tikap ve Eğitim Teknolojileri Fuarı. Her iki organizasyonda, gerek ziyaretçi gerekse katılımcı firmalar açısından amacına ulaşmıştır. Ziyaretçi ve katılımcı firmalara kurum olarak sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Ayrıca, fuara katkılarından dolayı Kütahya Valiliği, Belediye Başkanlığı, Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ), Ticaret ve Sanayi Odası, (KÜTSO) İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Gazeteciler Cemiyeti ve KOSGEB'e şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Varol, fuar kapsamında halka ve öğrencilere yönelik çok sıyada konferans verildiğini bildirdi.

Tuncay Varol, fuara ayrıca Afyonkarahisar, Eskişehir, Bilecik ve Uşak illelerinden de çok sayıda ziyaretçi geldiğini sözlerine ekledi.

'KÜTAHYA KİTAP VE EĞİTİM TEKLONOJİLERİ FUARI'NI 50 BİN KİŞİ ZİYARET ETTİ
İHA
Yayın Tarihi : 26 Ekim 2009 Pazartesi 12:14:02
Güncelleme :26 Ekim 2009 Pazartesi 14:08:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?