2
Mayıs
2024
Perşembe
KÜTAHYA

Kitap kurtlarına ödül

Eğitimde kalitenin artırılması amacıyla Kütahya Valiliği tarafından 2008-2009 eğitim ve öğretim dönemi içerisinde il merkezi ve ilçelerinde düzenlenen zorunlu kitap okuma saatinde Simav’da en çok kitap okuyan iki öğrenci küçük altın ile ödüllendirildi.

Simavlı kitap kurtlarının ödüllendirilmesi amacıyla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde tören düzenlendi. Simav İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Sevgi, 2008-2009 eğitim ve öğretim dönemi içerisinde ilçedeki tüm okullarda son ders saati zilinin çalmasından önceki 20 dakikalık zamanın Valilik genelgesi doğrultusunda zorunlu ders çalışma saati olarak ilan edildiğini ve bu genelgenin uygulamasında titiz davrandıklarını kaydetti.

Eğitim ve öğretim yılı sonunda yapılan değerlendirmeler sonucu 127 kitap okuduğu belirlenen Öreyler İlköğretim Okulu 2 sınıf öğrencisi Gizem Türk ile 80 kitap okuyan Nurullah Koyuncuoğlu Anadolu Lisesi öğrencisi Koray Arıgümüş’e birer küçük altın hediye ettiklerini anlatan Sevgi, Simav’ın eğitim alanında elde ettiği üstün başarıda çok kitap okumanın önemli katkısı bulunduğunu kaydetti. Sevgi, ayrıca zorunlu kitap okuma kampanyasında emeği geçen öğretmen, öğrenci ve velilere teşekkür etti.

iha
Yayın Tarihi : 11 Temmuz 2009 Cumartesi 14:20:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?