29
Nisan
2024
Pazertesi
KÜTAHYA

Kitap toplama kampanyası

Üniversiteli Dağlılar (ÜNİDAĞ) adlı öğrenci kulübünün Kütahya kolunca, kentte kitap toplama kampanyası başlatıldı. Kampanyada toplanacak kitapların Bursa’ya bağlı Büyükorhan ilçesindeki kütüphaneye ulaştırılacağı bildirildi. 

ÜNİDAĞ Kütahya Sorumlusu Gurbet Aydemir, 'Bir Kitap da Senden Olsun, Kitabın Okunsun'' adlı kitap toplama kampanyasına ilişkin yaptığı açıklamada, Atatürk ve Adnan Menderes bulvarları, Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Merkez Kampüsü ve Cumhuriyet Caddesi’ndeki kurdukları standlarda halktan kitap topladıklarını söyledi.
Kampanyanın 5 gün süreceğini ve amaçlarının en az 2 bin kitaba ulaşmak olduğunu ifade eden Aydemir, “Toplayacağımız kitaplarla Bursa'nın Büyükorhan ilçesinde binası olan ancak hiç kitap bulunmayan halk kütüphanesinin ihtiyacını gidermeyi amaçlıyoruz. Geçen yıl yaz mevsiminde yaptığımız başka bir kampanya ile Bursa’nın Harmancık ilçesinde bulunan halk kütüphanesine kitap toplamıştık. Tüm Kütahya halkından kampanyaya destek bekliyoruz” dedi. 

Aydemir, çok sayıda kitap bağışlayacağını bildirerek standlara isim ve adres bırakan vatandaşların ev ya da iş yerlerinden kitapları alabileceklerini sözlerine ekledi.

.
Yayın Tarihi : 15 Nisan 2008 Salı 13:52:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?