3
Mayıs
2024
Cuma
KÜTAHYA

Klavye şampiyonu Kevser

Bilgisayarda Hızlı Yazı Yazma Yarışması İntersteno Türkiye Şampiyonası'na katılan Gediz Ticaret Meslek Lisesi öğrencileri Ege bölgesi birincisi oldu.

Birleşmiş Milletler'in yan kuruluşlarından olan Uluslararası İntersteno Birliği Türkiye Birimi'nce düzenlenen yarışmalarda, Gediz Ticaret Meslek Lisesi öğrencisi Kevser Kıran, 17-20 yaş arası kategoride Ege bölgesi birincisi seçildi.

Türkiye genelinde 13. sıraya yerleşen Kevser Kıran kızlar arasında ise Türkiye şampiyonu oldu. Gediz Ticaret Meslek Lisesi Müdürü Bayram Sarı, internet ortamında yapılan yarışmada bu yıl çok güzel başarı elde ettiklerini söyledi.
Diğer öğrenci İbrahim Akpınar'ın Türkiye Şampiyonası'nda 26. olarak dereceye girdiğini belirten Müdürü Bayram Sarı, "Okulumuzun başarılı öğrencilerinden Kevser Kıran, ülkemizde iyi bir başarı elde ederken, Dünya İntersteno Şampiyonası'nda ise kategorisinde dünya 39'uncusu oldu. Okulumuz Gediz Ticaret Meslek Lisesi'ni başarı ile temsil eden öğrencilerimizi yürekten kutluyorum. Yeni şampiyonlar çıkarmak için çalışmalarına devam eden okulumuzun asıl amacı Türkiye şampiyonu yetiştirmek" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 23 Mayıs 2009 Cumartesi 12:25:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?