7
Mayıs
2024
Salı
KÜTAHYA

Konuralp Anadolu Lisesi bölge birincisi

KÜTAHYA ÖZEL KONURALP ANADOLU LİSESİ BÖLGE BİRİNCİSİ

TÜBİTAK tarafından bu yıl 40.'sı düzenlenen liselerarası proje yarışması bölge finallerinde birinci olan Kütahya Özel Konuralp Anadolu Lisesi öğrencileri, Vali Şükrü Kocatepe tarafından ödüllendirildi.

TÜBİTAK tarafından bu yıl 40.'sı düzenlenen liselerarası proje yarışması bölge finallerinde Kütahya Özel Konuralp Anadolu Lisesi öğrencileri bir birincilik, bir de ikincilik elde etti. Bursa, Balıkesir, Çanakkale, Eskişehir, Bilecik, Afyonkarahisar ve Kütahya illerinden katılan 116 proje arasında dereceye giren Kütahya Özel Konuralp Anadolu Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri Kütahya Valisi Şükrü Kocatepe ile Kütahya Milli Eğitim Müdürü Muhammet Şahinkaya tarafından ödüllendirildi.

Yapılan yarışmada, danışmanlıklarını öğretmenlerden Ali Kocaağa, Servet Özünal ve Adem Şen'in yaptıkları projelerden coğrafya dalında Merve Şehir ve Merve Öztürk “Atık Camlardan Dekoratif Amaçlı Cam Beton Elde Edilmesi” adlı proje ile bölge birincisi; Kimya dalında ise Ahmet Demircioğlu ve Hakan Enes Ermiş, “Seramik Sofra Eşyası Sırlarında Kurşunlu Sıra Alternatif Sır Üretimi" konulu projeleriyle bölge ikincisi oldu.

Birinci olan “Atık Camlardan Dekoratif Amaçlı Cam Beton Elde Edilmesi” konulu proje Mayıs ayının ilk haftasında Ankara'da yapılacak olan Türkiye şampiyonluğunda Kütahya'yı temsil edecek.

KÜTAHYA ÖZEL KONURALP ANADOLU LİSESİ BÖLGE BİRİNCİSİ
İHA
Yayın Tarihi : 12 Nisan 2010 Pazartesi 12:34:01
Güncelleme :12 Nisan 2010 Pazartesi 18:20:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?