2
Mayıs
2024
Perşembe
KÜTAHYA

Kötü muamele bitecek

Kütahya İl Emniyet Müdürü İbrahim Çelik, Türk Polis Teşkilatı'nın Kuruluşunun 164. yıldönümü nedeniyle, Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Rektörü Prof. Dr. Güner Önce’yi makamında ziyaret etti.

Kütahya İl Emniyet Müdürü İbrahim Çelik, polis teşkilatının teknoloji ve alt yapı olarak önemli gelişmeler gösterdiğini, araç gereç imkânı olarak devletin gücünü arkalarında hissettiklerini, çok iyi bir noktaya geldiğini söyleyerek, bunun da suçu önlemede ve yakalamada önemli olduğunu kaydetti.

İl Emniyet Müdürü Çelik, polis izleme merkezleriyle, “Emniyette kötü muamele gördüm olayı olmayacak” diyerek, “İnsanların kendisine uygulanmasını istemediğinin, başkaları içinde istememesi gerektiğini” söyledi.

Polis teşkilatının 164. kuruluş yılını kutlayan Rektör Prof. Dr. Güner Önce teknoloji ve alt yapının çok önemli olduğunu vurgulayarak, “Teknoloji ve alt yapı olarak polis belli bir yere geldi. Son dönemlerde polis teşkilatı güzel uygulamalarıyla kendisiyle ilgili şikâyetleri azalttı” dedi.

Rektör Önce, herkesin kendi işini en iyi yapmasının, başkasının işine karışmamasının önemine değinerek, “Herkes görevini yapsaydı, milliyetçiliği o şekilde anlasaydık, bugün daha ileri noktalarda olurduk” diye konuştu. Çelik’in üniversitedeki bitim aşamasında olan bir projeyi sorması üzerine Rektör Önce, “O iş bitim aşamasında. Ben bitmek üzere olan işleri unutuyorum. Yeni projelere bakıyorum.” diyerek, Tıp Fakültesi, sağlık tesisleri alanlarında yapılan çalışmalar ve yapılacaklar konusunda bilgiler verdi.

Rektör Önce inşaat faaliyetlerinin kışın bile devam ettiğini belirterek, “Bugün Kışın 12 dereceye kadar çalışma yapılabiliyor. Kışın bile inşaat çalışmalarına devam ettik.” dedi.

Üniversitedeki Termal tesislere çok büyük önem verdiğini belirten Rektör Önce, sağlık turizmini yurt dışına açmayı düşünüyorum. Üniversitemizdeki tesisler lokomotif tesis olacak” dedi.

Rektörlük şeref salonundan İl Emniyet Müdürü İbrahim Çelik ve beraberindeki emniyet teşkilatı mensuplarına, Merkez Kampus alanıyla ilgili ayrıntılı bilgi veren Rektör Prof. Dr. Güner Önce, İl Emniyet Müdürü İbrahim Çelik’e günün hatırasına bir çini tabak hediye etti.

iha
Yayın Tarihi : 7 Nisan 2009 Salı 12:07:13
Güncelleme :7 Nisan 2009 Salı 12:22:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?