7
Mayıs
2024
Salı
KÜTAHYA

Köyler hizmeti bizimle gördü!

KÜTAHYA İL GENEL MECLİSİ BAŞKANI NAZLI'NIN KÖY ZİYARETLERİ...

Kütahya İl Genel Meclisi Başkanı Şükrü Nazlı, meclis üyeleri Remzi Günay ve Seyitömer Durmuş ile birlikte, Kütahya Merkez Kozluca köyüne gerçekleştirdiği çalışma ziyaretinde yaptığı açıklama da, alt yapısı tamamlanan köylerde meydan ve sokaklar kilitli parke taşları ile kaplanırken, çevre düzenlemeleri ve çocuk oyun alanları da yaptıklarını söyledi.

Nazlı, şöyle konuştu: "Uzun yıllar ihmal edilen ve hizmet götürülemeyen köylerimiz, hükümetimizin iş başına gelmesiyle beraber uygulamaya konulan, Özellikle KÖYDES projesiyle, Köylere Hizmet Götürme Birliklerimiz ve İl Özel İdaremizin üstün gayret ve çalışmalarıyla köylerimizin su, yol ve kanalizasyon gibi alt yapı çalışmaları büyük ölçüde çözülmüştür. Özellikle susuz ve yolsuz köyümüz kalmamıştır. Geriye dönüp baktığımızda son 5 yılda köylerimize unutulmayacak hizmetler götürdük. Köylerimizi gidilebilir yaşanabilir hale getirdik. Bugün; daha önce bir çok köyümüzde olduğu gibi Kozluca köyümüzde de İller Bankasının katkısıyla meydan ve sokaklarının kilitli parke taşı ile kaplanması mutluluğunu Kozluca köylülerimizle birlikte yaşıyoruz.Her zaman söylediğimiz gibi bundan sonraki hedeflerimiz alt yapısı tamamlanan köylerimiz de köylümüze ve çiftçimize gelir getirici projeler üretmektir, bunun için çalışıyoruz. Bu anlamda son yıllardaki modern sulama gayretlerimiz devam ediyor. 2010 yılında da 16 proje ile bu çalışmalarımıza devam edeceğiz.” dedi.

Kozluca köyü muhtarı Kasım Çekmez’de yaptığı açıklamada “Başta Sayın Başbakanımıza, Hükümetimize, Milletvekillerimize, İl Genel Meclis Başkanımıza ve Meclis Üyelerimize, AK Parti Kütahya teşkilatlarına köyümüze bugüne kadar yapılan tüm hizmetler için gönülden teşekkür ediyor, başarılı çalışmalarının daim olmasını diliyorum.”

KÜTAHYA İL GENEL MECLİSİ BAŞKANI NAZLI'NIN KÖY ZİYARETLERİ...
KÜTAHYA İL GENEL MECLİSİ BAŞKANI NAZLI'NIN KÖY ZİYARETLERİ...
İHA
Yayın Tarihi : 4 Şubat 2010 Perşembe 15:08:03
Güncelleme :4 Şubat 2010 Perşembe 16:13:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?