7
Mayıs
2024
Salı
KÜTAHYA

Köylerde sulu tarıma geçiliyor

KÜTAHYA'DA SİYASET

AK Parti kütahya Merkez İlçe Teşkilatı'nca organize edilen bölge muhtarlar toplantılarının 6.sı Gevrekseydi köyünde gerçekleştirildi.

Toplantıya Milletvekili Soner Aksoy, İl Başkanı Kamil Saraçoğlu, Merkez İlçe Başkanı Abdullah Atasever, İl Genel Meclis üyeleri Musa Yılmaz, Remzi Günay, Seyit Ömer Durmuş ile İshakcılar, Kepez, Dedik, Yakaca, Kükürt, Agızören, Ağaçköy, Doğa, Andız, Göven, Gevrekseydi, Karaöz ve Turgutlar köylerinin muhtarları iştirak etti.

 

"MUHALEFETİ HALKIMIZA ŞİKAYET EDİYORUM"

Milletvekili Soner Aksoy, gündemdeki konuları, demokratikleşme ve son siyasi gelişmeler hakkında bilgi verdikten sonra muhalefeti halka şikayet etti. Aksoy, "Bizler,gerek komisyonlarda, gerekse meclis çalışmalarında muhalefetin olumlu yapıcı önerilerini önemsiyoruz, dikkate alıyoruz kaydediyoruz. 2010 yılı başından itibaren hem CHP, hemde MHP TBMM’yi oyalıyor. Adeta meclisi çalıştırmamak için oradalar sanki. Tüm halkımızın da televizyonlardan izlediği gibi hiç hoş olmayan görüntüler sahneleniyor.Bu durumu halkımızın sağduyulu anlayışına ve vicdanına havale ediyor ve halkımıza şikayet ediyorum” dedi.

 

"KÖYLERDE ARTIK SULU TARIMA GEÇİYORUZ"

İl Başkanı Kamil Saraçoğlu da, AK Parti iktidarıyla birlikte Kütahya’da çok önemli hizmetler ve gelişmeler olduğunu ve önemli yatırımların hayata geçtiğini belirterek, ”AK PARTİ İktidarıyla beraber son 7-8 yılda ilimizde önemli yatırımlar yapıldı ve çok güzel gelişmeler yaşandı ve yaşanmaya devam ediyor. AK Parti iktidarıyla birlikte uygulanmaya konan Acil eylem planında yer alan 154 kilometre duble yol çalışmalarında sona gelindi. 8-10 kilometrelik bir yolumuz kaldı.Evliya Celebi Devlet Hastanemiz 5 yıldızlı otel konforunda sağlık hizmeti veriyor,İlçelerimizde yarım kalan sağlık hizmetlerini tamamlayarak devreye koyduk.Milli eğitim alanında, spor yatırımlarında, turizmde, KÖYDES projesiyle köylerimizde Cumhuriyet dönemi boyunca verilemeyen hizmetleri köylülerimize, çiftçimize sunduk. Artık köylerimizde altyapıyı bitiriyoruz ve kaliteli ürünlerle birlikte daha fazla gelir getirecek sulu tarıma geçiyoruz.Kütahya’mıza ve bölgemize büyük kazanımlar sağlayacak Türkiye’nin 4. büyük Havalimanı İhalesi yoğun başvurular nedeniyle 1 Nisan 2010 tarihinde yapılacak Aslanapa, Altıntaş, Çavdarhisar ovalarına hayat verecek Beşkarış barajının fiziki yapısı tamamlandı. Su tutulmaya başlandı. Balıkesir-Kütahya karayolu 2011’de bitiyor. Bu yolun hizmete girmesiyle birlikte Kütahya’mızı bir ticaret ve ulaşım koridoru olacaktır. AK Partililer olarak sizlerden aldığımız emanete bu güne kadar hiç helal getirmedik,sizleri mahcup edecek hiçbir faaliyetimiz olmadı.8 yıl boyunca gece-gündüz hiç durmadan ilimizi ve ülkemizi geleceğe daha iyi hazırlamak için çalıştık" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Şubat 2010 Salı 15:23:04
Güncelleme :16 Şubat 2010 Salı 18:16:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?