7
Mayıs
2024
Salı
KÜTAHYA

Köylerin ‘altyapısı’ yenileniyor

TAVŞANLI'DA KÖYLERİN ‘ALTYAPISI’ YENİLENİYOR

Tavşanlı'ya bağlı Bozbelen Köyü'nde içme suyu isale hattı ile kanalizasyon şebekesinde yenileme çalışmaları yürütülüyor.

Bu çerçevede Kaymakam Numan Hatipoğlu, AK Parti İl Genel Meclisi Üyesi Ramazan Aydemir ve İlçe Özel İdare Müdürü Necati Derin Bozbelen Köyü'ne giderek yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Çalışmaların devlet-millet işbirliğiyle yapıldığını söyleyen Bozbelen Köyü Muhtarı Mustafa Gökçe, şu anda boruların döşenebilmesi amacıyla Köylere Hizmet Götürme Birliği'nin kepçesiyle kazı yapıldığını anlattı. Gökçe, söz konusu çalışmaların programa alınmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

Kaymakam Numan Hatipoğlu ise Bozbelen Köyü'ne başlatılan alt yapı çalışmalarının program dahilinde devam ettiğini dile getirerek, "Bozbelen Köyümüzde hem içme suyu isale hattında hem de kanalizasyon şebekesinde yenileme çalışmaları bu seneki programlarımızın içerisinde yer almaktadır. Bu kapsamda çalışmalarda kullanılacak olan borular alınarak Bozbelen Köyü'ne teslim edildi. Şu anda kazılar yapılmaktadır. Devamında ise yine bu boruların köylülerle işbirliğiyle döşenmesi sağlanacak. Bu noktada çalışmaları beraberce yerinde görmek için köye ziyarette bulunduk. Çalışmalarda emeği geçen muhtar ve çalışan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Kanalizasyon ve içme suyu hattının tamamının yenilendiğini ifade eden İl Genel Meclisi Üyesi Ramazan Aydemir de şunları söyledi:

"Bozbelen Köyü'ne yaptığımız bu ziyaretimizin amacı çalışmaları yerinde incelemek ve eksiklikler varsa görmek için geldik. Bozbelen Köyü halkı ve muhtarına teşekkür etmek istiyorum. Çünkü buraya bakıldığında devletin parası bir yanda vatandaşın emeği bir yanda. Güzel bir proje oldu. Kısa bir sürede bu çalışmaların içinde çıkacağız. Köyümüze hem temizlik hem de sağlık açısından önemli katkı sağlayacağız."

Bozbelen Köyü'nde önceki dönemde parke döşeme çalışması yürütüldüğünü hatırlatan Aydemir, Demirbilek, Bozbelen ve Yörgüç köylerine ait olarak da yeni bir yol hattı yapıldığını kaydetti. Aydemir, "Köylerimizdeki çalışmalar devam ediyor. Sorunlar tek tek gi-deriliyor. Yeter ki samimiyetimizi ve heyecanımızı kaybetmeyelim. Yeter ki, birbirimize güvenelim" dedi.

TAVŞANLI'DA KÖYLERİN ‘ALTYAPISI’ YENİLENİYOR
TAVŞANLI'DA KÖYLERİN ‘ALTYAPISI’ YENİLENİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 30 Eylül 2010 Perşembe 12:36:00
Güncelleme :30 Eylül 2010 Perşembe 12:53:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?