2
Mayıs
2024
Perşembe
KÜTAHYA

Küçük Halil'e yardım eli

Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde (DPÜ) Meslek Yüksekokulu öğrencileri düzenledikleri yardım kampanyası sonunda topladıkları bin TL’yi çocuğu Akdeniz Anemisi (Talasemi) hastası olan işsiz babaya teslim ettiler.

Yardım kampanyası hakkında bilgi veren Hisarcık Meslek Yüksek Okulu öğrenci temsilcisi Gökhan Bakmaz, “3 yaşındaki çocuğu Akdeniz Anemisi olan ve işten çıkarılan babanın parasızlıktan çocuğunu tedavi için hastaneye götüremediğini öğrenince, arkadaşlarla görüşerek yardım kampanyası açmaya karar verdik. Tek tek öğrencilere ve öğretim görevlilerimize ulaşarak bir ay içerisinde bin TL. toplayıp baba Mustafa Kulak’a teslim ettik. Toplum içerisindeki yardımlaşma duygusunun geliştirilmesine katkıda bulunduysak ne mutlu bize, Yardım kampanyasına kendi harçlıklarından artırdıkları paralarla katkıda bulunan öğrenci arkadaşlarıma, okul idarecilerine ve öğretim görevlilerine çok teşekkür ediyorum “ dedi.

Yardım zarfını öğrenci temsilcisi Gökhan Bakmaz’ dan alan oğlu Akdeniz Anemisi olan baba Mustafa Kulak, “Parasızlık yüzünden Talasemi hastası 3 yaşındaki oğlum Halil’i hastaneye götüremiyordum. Bu zor günlerimde bana destek olan öğrenci kardeşlerimden ve öğretim görevlilerinden Allah razı olsun" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 6 Nisan 2009 Pazartesi 13:55:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
GÖKHAN BAKMAZ IP: 88.236.6.xxx Tarih : 6.04.2009 18:01:06

Yorum yapan herkese  teşekkürü  bir borç bilirim.Yorumların  bazılarında  yardımın gizli  olması  gerektiği ile ilgil  yazılar  yazılmıs,ben  bu durumu  şöyle açıklamak istiyorum.Tabiki  yardımın gizlisi makbuldur  ancak biz  bu  yardımı toplumdaki yardımlasma duygusunu  geliştirmek ve devletin sivil toplum örgütlerinin yardıma  muhtac  insanlara  yardım etmesini  sağlamak birazda  utandırmak için  yapılmıs  tamamen  masumca  bir  yardım kampanyasıdır.Basına  verilmesinin  tek sebebi  budur.İnsanlar  görsün  öğrenciler  ceplerindek SON PARAYI  yardıma  muhtac  insanlara  verirken diğerlerinin  vicdanini  sızlasın  etrafındakilere  dikkatli  baksın diye  yapıldı.Bana  dokunmayan  bin yıl yaşasıncılık  bitsin diye  açıklanmıstır. SAYGILARIMLA D.P.U Öğrenci Konseyi Genel Sekteteri  ve Hisarcık Meslek Yüksek Okulu Öğrenci Okul Temsilcisi GÖKHAN BAKMAZ.