2
Mayıs
2024
Perşembe
KÜTAHYA

Küçük Mustafa intihar mı etti?

Kütahya'da 10 yaşında bir öğrenci, evinde tabancayla başından vurulmuş halde bulundu.

Edinilen bilgiye göre Kütahya'nın Emet ilçesine bağlı Eğrigöz beldesinde, 3 Eylül İlköğretim Okulu 4. sınıf öğrencisi Mustafa B. (10), babası Mehmet B.'ye ait tabancadan çıkan kurşunla hayatını kaybetti.

Aile fertlerine göre; M.B. okul çıkışı taşımalı servis ile her gün olduğu gibi evine döndü. Evde babasına ait tabanca ile oynamaya başlayan ve daha sonra silahı başına dayayan M.B., kendisini vurarak hayatını kaybetti. Beldedeki vatandaşlar tarafından hemen Emet Devlet Hastanesi'ne kaldırılan küçük çocuğun olay yerinde öldüğü anlaşıldı.

Olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlatan jandarma, baba Mehmet B., anne Müzeyyen B. ve babaanne Fatma B.'yi ifadeleri alınmak üzere karakola götürdü.
Olayın intihar olabileceği ileri sürülürken, M.B.'nin cenazesi Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. M.B.'nin başının arkasından giren kurşunun sol kulağının arkasından çıktığı bildirildi.

3 Eylül İlköğretim Okulu 4-B sınıfı öğrencisi M.B.'nin başarılı bir öğrenci olduğunu, herhangi bir psikolojik probleminin olmadığını belirten okul yetkilileri, olaydan büyük üzüntü duyduklarını ifade etti.

iha
Yayın Tarihi : 10 Haziran 2009 Çarşamba 16:27:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?