29
Nisan
2024
Pazertesi
KÜTAHYA

KÜGİAD Başkanı güven tazeledi

Kütahya Genç İşadamları Derneği'nin (KÜGİAD) olağan genel kurulunda mevcut başkan Ahmet Volkan Turgut, güven tazeledi.


Mithat Delen'in yaptığı genel kurulda ilk olarak yönetimin çalışma ve faaliyetleri hazırlanan slayt gösterisi ile üyelere gösterildi.


Divan Başkanlığı’nın Mehmet Akdemir’in ve diğer üyelikleri de İlhami Özatağ ve Abdullah Karakaş’ın yaptığı genel kurul toplantısında faaliyet raporu Erol Akdemir tarafından, gelir-gider tablosu ve kesin hesap raporu ile tahmini bütçe Gülnur Saraç tarafından, Denetleme Kurulu raporu da Nuri Özer tarafından okundu. Okunan raporların ibrasından sonra söz alan İlhami Özatağ, Başkan Ahmet Volkan Turgut ve arkadaşlarını başarılı çalışmalarından dolayı kutladı.
Gündem gereği yeni yönetim, denetim ve disiplin kurulu üyelerinin seçimine geçildi. Seçimlere tek bir liste ile girildi ve mevcut Başkan Ahmet Volkan Turgut başkanlığındaki yönetim 2 değişiklikle yeniden seçildi.

TURGUT, ÜYELERE TEŞEKKÜR ETTİ
Yönetim kuruluna seçilenler şöyle: Ahmet Volkan Turgut, Derya Çerkeş Erden, Erol Akdemir, Gülnur Saraç, Mithat Delen, Mustafa Aktaş, Nuri Özer, Osman Ertan ve Süleyman Gönen. Denetim Kurulu asil üyeliklerine Göksel Özçınar, Mustafa Telli ve Ömer Vural seçilirken, disiplin kurulu asil üyeliklerine ise Mehmet Akdemir, Ali Kongu ve Raşit Arkaç seçildiler. Gündemde daha sonra üst kurul temsilcilerinin seçimi maddesine geçildi. Yapılan seçime yine tek bir liste aday gösterildi ve tüm delegelerin kabulü ile seçildi. Üst kurul temsilciliklerine Volkan Turgut, Süleyman Gönen, Mustafa Aktaş, Göksel Özçınar, Nuri Özer, Erol Akdemir ve Mithat Delen seçildi.


Genel kurul sonunda bir teşekkür konuşması yapan Başkan Ahmet Volkan Turgut, bir yıl önce olağanüstü genel kurul sonrası göreve geldiklerini ve bir çok başarılı çalışmaya imza attıklarını söyledi. Turgut üyelere layık olmaya devam edeceklerini belirterek teşekkür etti.

..
Yayın Tarihi : 1 Temmuz 2008 Salı 17:16:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?