4
Mayıs
2024
Cumartesi
KÜTAHYA

KÜGİAD'dan Kütahya'ya 43 fabrika projesi

Kütahya Genç İşadamları Derneği (KÜGİAD) Başkanı Lütfi Gürpınar, kendilerine destek verilmesi halinde, 2006 yılı sonuna kadar 43 fabrikanın temelinin atılmasını sağlayabileceklerini söyledi.

AK Parti Kütahya Milletvekili Alaettin Güven, AK Parti İl Başkanı Şükrü Nazlı ile gazetecilerle kahvaltılı toplantı yapan Lütfi Gürpınar, yatırımcı bulunması için il il gezecek bir araç tahsis edilmesi durumunda onlarca yatırımcı bulacaklarını belirtti.

Kütahya’nın plakasının 43 olduğunu belirten Gürpınar, "Milletvekilimiz ve il başkanımızdan isteğim, bize yatırımcılara ulaşacağımız bir araç tahsis edilmesidir. Eğer bu mümkün olursa, dernek olarak söz veriyorum, 2006 yılı sonuna kadar 43 olan plakamız kadar yeni küçük ve orta ölçekli yatırımcı bulacağız. Tahsis edilecek araçların benzin masrafını biz dernek olarak karşılamaya hazırız" dedi.

Milletvekili Alaettin Güven, Gürpınar’ın teklifine olumlu baktığını ifade ederek, "Bu konuda gerekli çalışmayı hemen başlatacağım. Kütahya’nın güzellik ve özelikleri anlatıldığında her işadamın ilimize yatırım yapacağını kanaatindeyim. Bu fikir çok güzel. Hemen faaliyete geçirilmeli" şeklinde konuştu.

AK Parti İl Başkanı Nazlı da, KÜGİAD’ın teklifine sıcak baktığını belirtti.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Haziran 2005 Cumartesi 15:04:58
Güncelleme :11 Temmuz 2005 Pazartesi 15:23:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?