7
Mayıs
2024
Salı
KÜTAHYA

Kültür merkezi açılışı bekliyor

KÜLTÜR MERKEZİ AÇILIŞI İÇİN GÜN SAYIYOR

Kütahya Simav’da restorasyonu 2 yıl süren Kültür Merkezi Kaymakamlık tarafından tamamlanarak açılışa hazır hale getirildi. Simav Kaymakamı Cengiz Horozoğlu, ilçenin Cuma Mahallesinde merhum Ahmet Veral’a ait Osmanlı mimari tarzındaki bir evin satın alınarak Kültür Merkezine dönüştürüldüğünü söyledi.

Mutfak ve oturma odalarından oluşan iki katlı Kültür Merkezinin 150 metrekarelik kapalı alanıyla ilçe halkının sosyal hayatına katkı sağlamayı planladıklarını ifade eden Kaymakam Cengiz Horozoğlu, Simav halkının Kültür merkezinden nasıl yararlandırılacağı konusunun anket sonucu ortaya çıkacağını söyledi.

Amaçlarının ilçede evine kapanan hanımlarla gençleri sosyal hayatın içine kazandırmak olduğunu vurgulayan Horozoğlu, " Restore ederek Kültür merkezine dönüştürdüğümüz bahçeli binamız ilçe halkının özellikle de gençler ve hanımların sosyal ihtiyaçlarına önemli ölçüde cevap vereceğine inanıyorum Hanımlarımız ve gençlerimiz bu merkezde çeşitli kurs ve programlarla kişisel gelişimlerine katkı sağlayacaktır." dedi.

KÜLTÜR MERKEZİ AÇILIŞI İÇİN GÜN SAYIYOR
KÜLTÜR MERKEZİ AÇILIŞI İÇİN GÜN SAYIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 25 Haziran 2010 Cuma 13:18:00
Güncelleme :25 Haziran 2010 Cuma 13:24:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?