3
Mayıs
2024
Cuma
KÜTAHYA

Kültür Sarayı inşaatında sona doğru...

Kütahya Simav'ın Belediye Başkanı Kasım Karahan, ilçe halkının uzun yıllardır beklediği Kültür Sarayı'nın yapımında sona yaklaşıldığını söyledi.

Kültür ve turizm kenti olma yolunda ilerleyen Simav'da yıllardır gündemde olan Kültür Sarayı ile ilgili son gelişmeleri değerlendiren Karahan, halen otopark olarak kullanılan belediyeye ait eski 4 Eylül İlköğretim Okulu'nun bulunduğu alanın kaldırılarak yerine Simav'a yakışır bir şekilde Kültür Sarayı yapmayı planladıklarını bildirdi.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Karahan, Kültür Sarayı yapmayı planladıkları belediyeye ait oto parkın yanında bulunan yeşil alanı Belediye Meclisi'nin oto parka dahil ettiğini bildirdi.

Toplam 5 bin metrekareden oluşan bir alana yapılacak olan Kültür Sarayı'nın Simav'ın geçmişi ve geleceğine yakışır bir şekilde olacağının altını çizen Karahan, "Simav hak ettiği Kültür Sarayı'na bizim dönemimizde kavuşacak. Bu konuda son virajdayız. Konu önümüzdeki birkaç gün içerisinde iyice netleşecek. İç Ege'nin incisi, termal turizmin göz bebeği Simav yakında adına yakışır bir Kültür Sarayı'na kavuşacak" şeklinde konuştu.
 

İHA
Yayın Tarihi : 22 Mayıs 2009 Cuma 11:59:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?