29
Nisan
2024
Pazertesi
KÜTAHYA

Kumar operasyonu

Kütahya'daki bir işyerinde kumar oynadıkları ileri sürülen 4 kişi hakkında yasal işlem yapılırken, işyeri sahibi ise gözaltına alındı.


Edinilen bilgiye göre, Balıklı Mahallesi'nde gece saat 01.30 sıralarında polis ekipleri tarafından yapılan uygulamada, A.İ., M.S., H.G. ve H.D. isimli şahısların kumar oynadıkları belirlendi. Polis, şahısların oyun oynadıkları masada 2 adet 50 YTL para ile 106 adet oyun kağıdı ele geçirdi. 4 şüpheliyle işyeri sahibi, ifadeleri alınmak üzere Şehit Mehmet Polis Merkezi'ne götürüldü. Kabahatler Kanunu'na göre idari para cezasının kesildiği 4 şüpheli serbest bırakıldı.

Kumar oynamaya yer temin ettiği öne sürülen şüpheli Z.K. ise polise verdiği ifadede, olay yerinin kendisine ait fakat işyeri ruhsatının ise eşine ait olduğunu, işyerini yeni açtığı için mesul müdürlük belgesinin bulunmadığını, işyerinde kumar oynandığından haberinin olmadığını söyledi. Şahısların sadece çayına oynadıklarını zannettiğini de belirten zanlı, masalarında bulunan parayı çay ve meşrubat parası olarak düşündüğünü söyleyerek suçlamayı kabul etmedi.
Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

iha
Yayın Tarihi : 9 Eylül 2008 Salı 14:36:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?