3
Mayıs
2024
Cuma
KÜTAHYA

Kuruçay 3. kez 'Sarı' dedi

Kuruçay Belediyesi'nde 2 dönemdir belediye başkanlığı görevini yürüten Fevzi Sarı, bu dönem yine başkanlık görevini üstlendi. Yerel seçimlerde 1477 seçmenin 724'ünün oyunu alarak 3. dönem başkanlığa seçilen Fevzi Sarı tebrikleri kabul ediyor. Fevzi Sarı, "Yeni dönemde yarım kalan projelerimizin tamamlanması, ve yeni projeler için çalışmalarımızı yoğun tempo ile sürdüreceğiz" dedi.

Kuruçay Belediyesi'nin önemli sıkıntılarını aştığını kaydeden Sarı, "Kuruçay, Tavşanlı'nın şirin bir kasabasıdır. Yaptığımız hizmetlerle beldemizin insanlarının takdirini kazandık. Yeni dönemde vatandaşlarımız tekrar bize görev verdi. Artık seçimler geride kaldı. Seçim sürecinde hiçbir sıkıntı yaşanmadan, hoşgörü ve nezaket çerçevesinde siyasi partiler olarak tatlı bir yarış içine girdik. Artık bize destek veren, vermeyen tüm vatandaşlarımızı kucaklayarak beldemizin sorunlarını çözme vaktidir. İnşallah önümüzdeki 5 yıllık süreç içerisinde de tüm sıkıntılarından arınmış bir Kuruçay oluşturacağız" dedi.

Tavşanlı'ya bağlı Tepecik Beldesi'nde ise yeni bir dönem başladı. AK Parti'den Belediye Başkanı Adayı olan Adnan Korkmaz, Tepecik beldesinde bulunan toplam 1616 seçmenden 821'inin oyunu alarak Belediye Başkanı oldu.

Adnan Korkmaz ilk etapta 29 Mart yerel seçimlerinin Tepecik'te yoğun ve tatlı bir rekabete sahne olduğunu söyleyerek, vatandaşların bu dönemde kendilerine güvenerek göreve getirdiğini ifade etti.

Seçim sürecinde kendilerine destek veren veya vermeyen herkese teşekkür eden Adnan Korkmaz, “Bize destek veren, vermeyen herkesin belediye başkanı olarak görevimizi yürüteceğiz. Tepecik Belediyesi için en önemli projemiz içilebilir bir su kaynağını halkımıza sunmaktır. Seçim bildirimizde daha birçok yapmayı taahhüt ettiğimiz projelerimiz var. Bu projeleri her ne olursa olsun hayata geçirerek Tepecik'i farklı bir belde haline getireceğiz. Çalışmalarımızı hızla başlatıp, hızlı olarak devam ettireceğiz" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 1 Nisan 2009 Çarşamba 13:35:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?