8
Mayıs
2024
Çarşamba
KÜTAHYA

KÜSİAD’dan atılım bekliyoruz!

KÜTAHYA TİCARET VE SANAYİ ODASI MECLİS BAŞKANI NİHAT DELEN:

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KÜTSO) Meclis Başkanı Nihat Delen, yönetim düzeyinden hizmet kademesine kadar herkesin işini iyi yapması halinde, gelişmenin kendiliğinden geleceğini söyledi.

Kütahya Aktif Sanayici ve İşadamları Derneği (KÜSİAD) Yönetim Kurulu, KÜTSO Yönetim Kurulu ile Meclis Başkanı Nihat Delen’e nezaket ziyaretinde bulundu. Bir toplumun gelişmesinde sivil toplum kuruluşlarının üzerine büyük görevler düştüğünü kaydeden Delen, KÜSİAD’dan önemli atılımlar beklediklerini vurguladı. Geçmişte kendisinin de bir iş dünyası sivil toplum kuruluşu olan Kütahya İşadamları Derneği’nde iki dönem yöneticilik yaptığını hatırlatan Delen, “Arkadaşlarımla beraber güzel hizmetlerimiz oldu. Şimdi de burada hizmet etmeye çalışıyoruz. Sizin gibi genç arkadaşlarımızın Kütahya’nın gelişmesi için bir araya geldiğini görmek bize güç veriyor. Herkes bulunduğu yerde işini en iyi şekilde yapmaya gayret gösterdiğinde, başarı kendiliğinden geliyor. Sizin de sorumluluğunuzun farkında olduğunuzu görüyorum. Bu beni ilimizin geleceği adına memnun ediyor” şeklinde konuştu.

KÜSİAD Başkanı Mehmet Ceylan da, bu güveni boşa çıkarmayacaklarını belirterek, “Sizin gibi, Kütahya’nın sahip olduğu potansiyelleri kullanarak hak ettiği yere gelmesi için mücadele veren büyüklerimizden öğreneceğimiz çok şey olduğunu düşünüyoruz. Bu nedenle sizi yanımızda görmek bize güç veriyor” ifadesini kullandı.

Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Sevim Güral da, proje üreterek iş dünyasına katkıda bulunan sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte çalışmak istediklerini kaydetti. “Sosyal sorumluluk projeleriyle Kütahyamıza ve özellikle gençlerimize sahip çıkalım” diyen Güral, Kütahya’nın kendi değerlerini ve potansiyelini kullanmasının daha isabetli olacağını vurguladı. Güral, kadınların iş hayatında daha aktif rol alabilmesi adına dünyadaki gelişmelerden geri kalınmaması gerektiğini sözlerine ekledi.

KÜSİAD Yönetim Kurulu, KÜTSO Yönetim Kurulu’nu da ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren KÜTSO Başkan Yardımcısı İsmet Özotraç, Kütahya’da en büyük ihtiyacın girişimcilik ruhu olduğunu belirterek, “Girişimciliği geliştirmeye yönelik eğitimleri önemsiyoruz. Bu konuda sizin yapacağınız önemli şeyler var. Bir sivil toplum kuruluşu olarak ilimizdeki birlikteliği sağlama noktasında yapacağınız her türlü faaliyette desteğe hazırız” diye konuştu.

KÜTAHYA TİCARET VE SANAYİ ODASI MECLİS BAŞKANI NİHAT DELEN:
İHA
Yayın Tarihi : 20 Ocak 2010 Çarşamba 12:39:04
Güncelleme :20 Ocak 2010 Çarşamba 15:06:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?