3
Mayıs
2024
Cuma
KÜTAHYA

KÜSİAD'tan marka şehir sözü

KÜSİAD BAŞKANI MEHMET CEYLAN:

Kütahya Aktif Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (KÜSİAD) genç işadamlarından oluşan yeni yönetimi, Kütahya’yı marka şehir yapma sözü verdi.

Kütahya’da değişik sektörlerde faaliyet gösteren girişimci işadamlarıı tarafından yeni kurulan KÜSİAD’ın, ilk genel kurul toplantısı yapıldı. Derneğin geçici yönetim kurulu başkanlığını yürüten Mehmet Ceylan, genel kurulda güven tazeleyerek, yeniden başkanlığa seçildi.

Dernek merkezinde yapılan genel kurulda tek listeyle seçime gidilirken, dernek kurucularının da içinde bulunduğu yeni yönetimin genç işadamlarından oluşması dikkat çekti. Genel kurula katılan üyelerin tamamının oyunu alan yeni yönetim, kentin her alanda gelişmesi adına sorumluluk aldıklarını belirterek, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Genel kurulun sonunda bir teşekkür konuşması yapan KÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ceylan, “İlimiz yer altı kaynakları ve turizm başta olmak üzere çok sayıda potansiyeli bünyesinde barındırıyor. Bölgemizdeki iş dünyasıyla işbirliği yaparak, ilimizin marka şehir olması yönünde gayret sarf edeceğiz. Güveninizden dolayı yeni yönetim adına hepinize teşekkür ediyorum. Siz değerli üyelerimizin de desteğiyle yönetim olarak birlik ve beraberlik içinde kalkınma atağına katkıda bulunmaya çalışacağız. Bunun ağır bir sorumluluk olduğunun bilincindeyiz” dedi.

Bölgedeki iş dünyasına yönelik son derece önemli aktiviteler organize eden ve firmaların işlerini geliştirmelerinde büyük katkı sağlayan Ege ve Batı Akdeniz Sanayici ve İşadamları Federasyonu’na (ESİDEF) üyelik başvurusunda bulunacaklarını aktaran Ceylan, “Gerek ESİDEF’in kendisi, gerekse çatı kuruluş olan Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu TUSKON, ülkemiz iş dünyasına şimdiye kadar çok büyük katkılar sağladı. Biz de Kütahya’nın bu sinerjiden payına düşeni almasını sağlamak adına var gücümüzle çalışmak istiyoruz. Dünya hızla gelişiyor ve bu gelişmede Kütahya olarak bizler de yerimizi almalıyız. İş dünyasına hizmet veren bir sivil toplum kuruluşu olarak, ilimiz işadamı ve sanayicileriyle el ele verip ufkumuzu genişleteceğiz” ifadelerini kullandı.

Dernek vasıtasıyla Kütahya’nın gelişmesine ivme kazandıracaklarına inandıklarını vurgulayan KÜSİAD Başkanı Ceylan, yönetim kurulunun son derece aktif ve heyecanlı olduğunu kaydetti. Derneğin kısa, orta ve uzun vadedeki hedeflerinden de bahseden Ceylan, Kütahya’daki iş dünyasının gelişimine yönelik olarak devlet adamları, bürokratlar ve ülkenin tanınmış işadamlarının konuşmacı olarak katılacağı konferansların yanı sıra; tecrübe paylaşım toplantıları, araştırmalar, yurt içi ve uluslar arası iş gezileri gibi daha bir çok etkinlik düzenleyeceklerini sözlerine ekledi.

KÜSİAD’ın yeni yönetimi şu isimlerden oluştu: Mehmet Ceylan, Mehmet Pınar, Orhan Şehir, Salih Yurtaş, Ahmet Eşsiz, Ahmet Yükselener, İbrahim Taş, Mehmet Bacacı, Ercan Çoban, Mahmut Öztaş ve Ömer Kıcıroğlu.

KÜSİAD BAŞKANI MEHMET CEYLAN:
İHA
Yayın Tarihi : 12 Kasım 2009 Perşembe 10:54:03
Güncelleme :12 Kasım 2009 Perşembe 12:34:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
kütatahya'lı IP: 85.105.176.xxx Tarih : 12.11.2009 23:31:04

KÜSİAD 'a başarılar dilerim.Kütahya'nın kalkınmasına yönelik haber-yorum içerkli Medya 43 site var .izlenmesinde fayda var.saygılar.