2
Mayıs
2024
Perşembe
KÜTAHYA

KÜTAF 2009 16 Nisan'da başlıyor

Kütahya'da düzenlecek olan '1. Tarım, Hayvancılık, Seracılık ve Süt Endüstrisi Fuarı', (KÜTAF 2009) 16 Nisan'da ziyarete açılıyor.

Frig Fuarcılık A.Ş. tarafından organize edilen fuara Konya, İstanbul, Tekirdağ, Bursa, Balıkesir, Eskişehir, Afyonkarahisar, Antalya, Nevşehir illerindeki üretici ve makine imalatçılarının açılışa 2 gün kala stand açmaya çalışmalarına başladığı ifade edildi.

Tarım Fuarı'nın kentte ilk kez düzenlendiğini belirten Frig Fuarcılık A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Varol, "16-19 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan fuarda 75 firma, 128 marka ile temsil edecek. Fuarın açılmasını 2 gün kala firmalar stand kurma çalışmalarına başladılar. Bu yıl 1'nsici düzenlenecek olan Kütahya Tarım Hayvancılık, Süt Endüstrisi ve Seracılık Fuarı'nın başarıya ulaşması için sektörün en önemli aktörleri ile işbirliği yaptık. Kütahya Tarım Fuarı'nın başarılı geçmesi için Tarım İl Müdürlüğü, Tarım Kredi Kooperatifi Bölge Müdürlüğü, Kütahya Ticaret Borsası ve Kütahya Ziraat Odası ile birlikte hareket ettik" dedi.

Varol, Tarım Fuarı'nın açılış törenine Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehmet Mehdi Eker'in de katılacağını sözlerine ekledi.

iha
Yayın Tarihi : 14 Nisan 2009 Salı 15:23:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?