8
Mayıs
2024
Çarşamba
KÜTAHYA

KÜTAF’10 şimdiden doldu

KÜTAF'10'DA DOLULUK ORANI YÜZDE YÜZE ULAŞTI

Bu yıl 15-18 Nisan tarihleri arasında ikincisi düzenlencek olan Kütahya Tarım, Hayvancılık, Seracılık ve Süt Endüstrisi Fuarı'nda, doluluk oranının yüzde yüze ulaştığı bildirildi.

Frig Fuarcılık A.Ş.'nin organizasyonunu yaptığı Kütahya Tarım, Hayvancılık, Seracılık ve Süt Endüstrisi Fuarı (KÜTAF’10) çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Frig Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Varol yaptığı açıklamada, "Fuarla ilgili çalışmaların artık sonuna geliniyor fuar alanında yüzde 100 doluluğa ulaşıldı" dedi.

Varol, şöyle konuştu: "geçen yıl düzenlediğimiz tarım fuarında ilk olmasına rağmen iyi bir başarı sağlanmıştı, bu yıl geçtiğimiz yıla oranla daha da başarılı bir fuar olacağına inanıyorum. Bu sene ziyaretçi sayısını da katlayarak arttırmayı ve 75 bin ziyaretçiye ulaşmayı hedefliyoruz. Hedeflerimizin yerine getirilmesinde bizi sonsuz desteklerini gösteren ve KÜTAF’10,un bu denli başarıya ulaşmasında cok büyük payı olan Kütahya Tarım Kredi Kooperatifleri Bölge Müdürü Namık Yüksel ve Kütahya Tarım İl Müdürümüz Bekir Gencer'e, Kütahya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Altınkaya'ya ayrıca her zaman yanımızda hissettiğimiz başta Kütahya Ziraat Odası Başkanımız Ömer Demirtaş ve tüm ilçe Ziraat Odası Başkanlarımıza sonsuz teşekkürlerimizi belirtmek istiyoruz.Gerek fuar alanının tahsisinde gerek fuarın alt yapısının hazırlanmasında gerekse fuar adına her konuda bize desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Mustafa İça’ya ve Kütahya Valimiz Şükrü Kocatepe'ye de teşekkürlerimizi sunuyoruz.Amacımız her zaman daha iyisini yapmak. Bu yüzden her yıl biraz daha büyüyerek yeni firmaları fuarımıza dahil ediyoruz .KÜTAF10 Afyonkarahisar, Bilecik, Eskişehir, Kütahya ve Uşak illerine ait tek fuar , bu bizim için çok önemli .Bu sebeple işimizi layıkıyla yapmaya özen gösteriyoruz ve bunun karşılığını da alıyoruz .Fuarın açılmasına bir ay olmasına rağmen hiç boş yerimiz kalmadı."

Frig Fuarcılık A.Ş. Organik Tarım ve Yöresel Ürünler Pazarlama sorumlusu Hüseyin Erol konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Organik Tarım ve Yöresel Ürünler Pazarı 2. Tarım Fuarı’nın içinde yer alan bir organizasyon. Bu organizasyonda fuar alanının kamelyalarında kurulacak olan pazarda organik ve yöresel ürünler sergilenecek.2" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Mart 2010 Pazartesi 12:36:02
Güncelleme :23 Mart 2010 Salı 14:18:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?