8
Mayıs
2024
Çarşamba
KÜTAHYA

KÜTAF'10'da hedefe ulaşıldı

KÜTAHYA TARIM FUARI'NDA İSTENİLEN HEDEFE ULAŞILDI

Organizasyonunu Frig Fuarcılık A.Ş.'nin yaptığı ikinci Kütahya Tarım, Hayvancılık, Seracılık ve Süt Endüstrisi Fuarı'nda (KÜTAF'10) istenilen hedefe ulaşıldığı bildirildi.

4 gün süren fuarda 106 firma 172 marka ile temsil edildi. Afyonkarahisar, Bilecik, Eskişehir, Uşak, Bursa, Kütahya ve çevre ilçelerden katılan ziyaretçiler ile 75 bin ziyaretçi hedefine ulaşılan fuar, 18 Nisan pazar akşamı son buldu.

 

"KÜTAF’11 DE 5 BİN METREKARE İLAVE ALAN AÇACAĞIZ"

Kütahya Ziraat Odası Başkanı Ömer Demirtaş, fuar ile ilgili yaptığı açıklamada, "Kütahya ya yakışır bir fuar oldu.Çalışmalarımızın karşılığını aldık.Hedeflediğimiz 75 bin ziyaretçiye ulaştık.Kütahya Tarım Fuarı bu yıl ivme kazandı geçen yıla oranla katılımcı firma sayısı iki kat arttı.Bu artış geniş alan ihtiyacını da ortaya çıkardı.Önümüzdeki yıl bu alan bize yetmeyecek.5 Bin metrekarelik bir alan daha ilave etmeyi düşünüyoruz.İkinci Kütahya Tarım, Hayvancılık, Seracılık ve Süt Endüstrisi Fuarı Hem çiftçimiz, hem de katılımcı firmalar için gerçekten çok verimli oldu dedi.Çiftçimizin ihtiyaçlarını giderebilen bir fuar oldu.Katılımcı firmalar için iyi bir tanıtım oldu .Onlar da bu fuardan memnun ayrıldılar. Fuar Kütahya ekonomisine de canlılık kattı.Çevre il ve ilçelerden gelen ziyaretçiler Kütahya merkezde de ekonomik canlılığa neden oldu.Kütahya oteller, lokantalar, ve kaplıcalarda doluluk oranı yüzde yüze yaklaştı" diye konuştu.

KÜTAHYA TARIM FUARI'NDA İSTENİLEN HEDEFE ULAŞILDI
KÜTAHYA TARIM FUARI'NDA İSTENİLEN HEDEFE ULAŞILDI
KÜTAHYA TARIM FUARI'NDA İSTENİLEN HEDEFE ULAŞILDI
İHA
Yayın Tarihi : 20 Nisan 2010 Salı 12:46:00
Güncelleme :20 Nisan 2010 Salı 16:30:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?