7
Mayıs
2024
Salı
KÜTAHYA

KÜTAF’10‘u Yıldırım açacak

KÜTAF’10'U GENEL MÜDÜR BEDRETTİN YILDIRIM AÇACAK

Frig Fuarcılık A.Ş.’nin organizasyonunu yaptığı 2. Kütahya Tarım, Hayvancılık, Seracılık ve Süt Endüstrisi Fuarı 15 Nisan günü açılıyor. Fuarın açılış kurdelasını Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Bedrettin Yıldırım’ın kesmesi bekleniyor.

Açılışa sayılı günler kala Tarım fuarı çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Frig Fuarcılık Yönetimi, Ankara temaslarında Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Bedrettin Yıldırım’ı ziyaret ederek, tarım fuarına davet ettiler. Frig Fuarcılık A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Varol, "Çalışmalarımız sürüyor hedeflenen ziyaretçi sayısına ulaşmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz.Ankara ziyaretlerimizde Genel Müdür Bedrettin Yıldırımı fuarımızın açılışı için davet ettik.Bizlere destek verdi ve açılışı bizzat kendisi yapacağını KÜTAF’10‘u programına aldırdığını söyledi" dedi.

Voral, geçtiğimiz yıl ilki yapılan tarım fuarını 35 bin kişi ziyaret ettiğini anımsattı. Varol, bu yıl ise hedef 75 bin ziyaretçi olduğunu ifade ederek, hedefe ulaşmak için Afyonkarahisar, Bilecik, Eskişehir ve Uşak'ta yoğun çalışmalar yaptıklarını sözlerine ekledi.

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Bedrettin Yıldırım da, "Kütahya tarım fuarı Kütahyalı üreticiler için önemli bir kazanım.2.si yapılan fuarın büyümesi beni mutlu etti. Mutlaka bu fuara katılacağım ve fuarı ben açacağım" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Nisan 2010 Salı 10:04:02
Güncelleme :6 Nisan 2010 Salı 10:53:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?