7
Mayıs
2024
Salı
KÜTAHYA

KÜTAF’10'un destekçisi olacağız

KÜTAHYA TARIM İL MÜDÜRÜ BEKİR GENCER:

Kütahya’da 15-18 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Büyük Anadolu Tarım Fuarı (KÜTAF’10) çalışmalarında sona yaklaşılıyor.

Büyük Anadolu Tarım Fuarı'nı (KÜTAF’10) destekleyen kurumları arasında yer alan Kütahya Tarım İl Müdürlüğü, Kütahya Tarım Kredi Kooperatifleri Bölge Müdürlüğü, Kütahya ve ilçeleri Ziraat Odaları ile Kütahya Ticaret Borsası fuarı her platformda gündeme getiriyorlar.

Kütahya Tarım İl Müdürü Bekir Gencer, Büyük Anadolu Tarım Fuarı'nın (KÜTAF’10) Kütahya tarımı ve çiftçisi açısından oldukça önemli olduğunu belirtti. Tarımın gelişmesi için ellerinden geleni yapmaya hazır olduklarını dile getiren Gencer, "Kütahya çiftçisi geçen yıl olduğu gibi yenilenen tarım makine ve ekipmanlarını görerek ve kullanarak Kütahya tarımını daha da ileri bir seviyeye taşıyacaklarına inandığını söyledi. Bizler Büyük Anadolu Tarım Fuarı(KÜTAF’10) nda çiftçimizle bir araya gelerek bilgilendirme toplantıları ve yeni tarım ekipmanlarının tanıtımı da yapacağız. Biliyoruz ki tarım makine ve ekipmanları Kütahya çiftçisinin ilgisini çekecek. Bizler Büyük Anadolu Tarım Fuarı(KÜTAF’10) nın her zaman destekçisi olacağız" dedi.

Büyük Anadolu Tarım Fuarı (KÜTAF’10) nın organizasyonunu yapan Frig Fuarcılık A.Ş. yetkilileri, fuarın sadece Kütahya çiftçisine değil Eskişehir, Afyonkarahisar, Bilecik ve Uşak il, ilçe ve köylerindeki çiftçilere de hitap edeceğini dile getirdiler.

Büyük Anadolu Tarım Fuarı(KÜTAF’10) için önemli çalışmaların yapıldığını söyleyen yetkililer, fuarın amacına ulaşması için yoğun bir çalışma programına girildiğini ve tarım makine ve ekipmanları ile ilgili çalışan büyük firmalarında bu fuarda yer aldığını, Kütahya tarımının gelişmesi için ellerinden geleni her zaman yapmaya hazır olduklarını belirttiler.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Şubat 2010 Pazartesi 12:39:00
Güncelleme :15 Şubat 2010 Pazartesi 17:11:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?