3
Mayıs
2024
Cuma
KÜTAHYA

KÜTAF'a büyük ilgi

16-19 Nisan 2009 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 'Kütahya 1. Tarım, Hayvancılık, Seracılık ve Süt Endüstrisi Fuarı' (KÜTAF 2009) için çalışmaların tüm hızıyla sürdürüldü bildirildi. Kütahya’da ilki gerçekleştirilecek olan fuara çevre illerde de büyük bir ilgi ile karşılanıyor.
Kütahya 1. Tarım, Hayvancılık, Seracılık ve Süt Endüstrisi Fuarı'na Konya, İstanbul, Tekirdağ, Bursa, Balıkesir, Eskişehir, Afyonkarahisar, Antalya, Nevşehir illerindeki üretici ve makine imalatçılarının stand açacağı ifade edildi. 75 firma, 128 markanın temsil edileceği KÜTAF 2009’a ilginin yüksek olduğu kaydedildi.

KÜTAF 2009 BÖLGE FUARI
Frig Fuarcılık A.Ş. tarafından organize edilen ve Eskişehir, Uşak, Bilecik, Afyonkarahisar il ve ilçelerinden de ziyaretçilerinin de yoğun ilgi göstermesi bekleniyor. Frig Fuarcılık A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Varol’un Kütahya Ziraat Odası Başkanı Ömer Demirtaş ve Tarım İl Müdür Yardımcısı Yılmaz Ak ile gerçekleştirdiği çevre il ziyaretlerinde KÜTAF 2009 Fuarı'na ilginin yüksek olduğunu söyledi.

AFYONKARAHİSAR ZİRAAT ODASI BAŞKANI ÇANKAYA, KÜTAF’A TAM VERDİ
Afyonkarahisar Ziraat Odası Başkanı Ahmet Çankaya ve Tarım İl Müdür Vekili Resul Çoban ile yapılan toplantılarda, "Böyle bir fuarın gerçekleştirilmesi bölge çiftçisi açısından çok olumlu olacağını ve bizlerde elimizden gelen gayreti göstereceğiz" dediler.

UŞAK ZİRAAT ODASI BAŞKANI MIDIK: "GEÇ KALMIŞ BİR FUARDI. DESTEKLİYORUZ"
Afyonkarahisar ziyaretinin sonrasında Uşak Ziraat Odası Başkanı Nafiz Mıdık ve Tarım İl Müdürü Atilla Arslan ile gerçekleştirilen görüşmede KÜTAF 2009 Fuarı'nda mutlaka olacaklarını, çiftçilerinin de bu fuarı ziyaret etmelerini de sağlayacaklarını ve her zaman bu fuarın destekçisi olmaya hazır olduklarını belirttiler. Kaymakam MetinSelçuk, "Kütahya’da böyle bir organizasyonun yapılması çiftçimiz açısından çok önemli. Bizlerde inşallah o fuarda olacağız" şeklinde konuştu.

BAYRAKTAR'DAN KÜTAF 2009'A İLGİ
Kütahya Ziraat Odası Başkanı Ömer Demirtaş’ı arayarak, KÜTAF 2009 hakkında bilgi alan Türkiye Ziraat Odaları Başkanı Şemsi Bayraktar, bu fuarın çiftçi açısından olumlu geçmesi için ne gerekiyorsa yapılmasını ve hiçbir şeyden kaçınılmamasının gerektiğini savundu.
Frig Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Varol, çalışmalarına ara vermeden devam ettiğini ifade ederek, ileriki günlerde de Eskişehir, Bilecik, İnegöl ve İnönü’de Ziraat Odaları ile Tarım İl ve İlçe Müdürlüklerini ziyaret edeceklerini belirtti. Varol, "Bu fuarın kalitesinin en üst seviyede tutulması için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 3 Nisan 2009 Cuma 16:15:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?