3
Mayıs
2024
Cuma
KÜTAHYA

KÜTAF'da yer satışları başladı

Kütahya’da ilki gerçekleştirilecek olan 1. Tarım, Hayvancılık, Seracılık ve Süt Endüstrisi Fuarı'nda (KÜTAF) yer satışlarına başlandı.

Kütahya tarımına büyük katkı sağlayacak olan fuarda şehir dışından birçok firma da ilgi gösteriyor. Kütahya firmalarının da yer alacağı KÜTAF 2009 Fuarı birçok etkinliğe de ev sahipliği yapacak.

KÜTAF 2009 Fuarı'nda yer satışlarının umduklarından daha iyi olduğunu belirten Frig Fuarcılık yetkilileri KÜTAF 2009 Fuarı'nın Kütahya tarımında çok büyük etkisinin olacağını düşündüklerini söylediler.

Türkiye tarımına katkı sağlayan büyük firmaların da KÜTAF 2009 Fuarı'nda yer alacağını belirten Frig Fuarcılık yetkilileri Kütahya tarımında kullanılan makine ve ekipmanları ile tarımın ileri seviyeye yükseleceğini bildirdiler.

16-19 Nisan tarihlerinde yapılacak olan KÜTAF 2009 Fuarı'na Kütahya Tarım Kredi Kooperatifleri Bölge Müdürlüğü tam kadro katılıyor. Fuarda Tarım Kredi Kooperatifleri, TAREKS, BAFAY, İmece Plastik, Gübretaş, Elit Gıda, Poyraz Yem, Zirve Yem yerlerini ayırttı. Tarım Kredi Kooperatifleri 5. Bölge Müdürü Namık Yüksel, bu fuarın oldukça verimli geçeceğini belirtti.

KÜTAF 2009 Fuarı'nın KOSGEB desteği almış olması da ayrıca bir avantaj olarak yorumlanıyor.

iha
Yayın Tarihi : 21 Ocak 2009 Çarşamba 16:06:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?