7
Mayıs
2024
Salı
KÜTAHYA

Kütahya: Bu da sünnetçi dayağı...

Kütahya'da bir çocuk, sünnet sırasında korkutan feryat edince, sünnetçi tarafından tokatlandı.
Kütahya Gübre Sanayii A.Ş.'de (TÜGSAŞ) işçi olarak çalışan Ali Alparslan 8 yaşındaki oğlu Hasan Hüseyin'i sünnet ettirmek için günlerce önce hazırlıklara başladı. Balıklı Caddesi üzerinde bulunan SSK İl Müdürlüğü'nün Düğün Salonu'nu kiralayan Ali-Hatice Alparslan çifti, konuklarını bir bir kapıda karşılayarak düğün merasimine başladılar. Küçük Hasan Hüseyin için okunan mevlitten sonra araçlarla şehir turu düzenlendi. Ardından küçük Hasan Hüseyin için takı merasimine geçildi.

Sünnet anı geldiğinde ise Hasan Hüseyin, masaya yatırıldığı sırada korkudan çığlık atmaya başladı. Kütahya SSK Hastanesi'nde laborant olarak görev yapan sünnetçi Murat Dede, küçük çocuğun bağırmaması için önce sert bir dille ikaz etti. Küçük Hasan Hüseyin bağırmaya devam edince sünnetçi Murat Dede, bacağına sert bir şekilde 2 tane tokat attı. Sünnetçi Murat Dede, sünnet sırasında çalan cep telefonuna da, çığlıklar arasında cevap vermeyi de ihmal etmedi. Murat Dede, Hasan Hüseyin'in çağlıkları arasında 15 dakika süren bir çalışma sonucu operasyonu tamamladı. Murat Dede'nin sünnet bedeli olarak 75 milyon lira aldığı öğrenildi.

iha-kütahya
Yayın Tarihi : 19 Temmuz 2004 Pazartesi 11:48:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
selahattin Altıntaş IP: 88.230.156.xxx Tarih : 13.02.2008 10:06:58

27 yıllık sünnetçiyim. Sünnet olacak çocuk o anda damat gibidir. Onu ne olursa olsun döğmek büyük hatadır. Çocuğu döğeceğine, çocuk böyle yaparsa çok hassas olan sünnet ameliyesinin yapılamayacağını söyleyebilir ve çocuğu ailesinin sakinleştirmesini sağlayabilirdi. iyi ki bu durumda sünnetçiyi döğmemişler. Aileyi tebrik ediyorum. Sabırlarından dolayı..