6
Mayıs
2024
Pazertesi
KÜTAHYA

Kütahya: Trafik kazasında ölen öğrencilerin okulunda matem

Kütahya’nın Tavşanlı İlçesi’nde önceki gün meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 3 lise öğrencisinin okulunda matem sürüyor.
Tavşanlı Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi öğrencileri, hayatını kaybeden arkadaşları Ümit Kabak (17), Mehmet Emir (16) ve Ahmet Daşkın’ın (16) fotoğraflarını oturdukları sıralara koyarak, sıraları gülle donattı. Öğrenciler, kazada ölen arkadaşları için uzun süre gözyaşı döktü.
Ölen öğrencilerden Ümit Kabak’ın, kazanın meydan geldiği gün okul servisine ilk defa bindiği, aynı yolda meydana gelen başka bir kazada babası Refik Kabak’ı kaybettiği öğrenildi.
Ümit Kabak’ın yurt arkadaşı Rıfat Kayık, "Yurtta bulunan hiçbir arkadaşımızla kavgası olmadı. Ümit babasını trafik kazasında kaybettiği için otobüslere binmekten çok korkardı. Bize sürekli babasının nasıl kaza yaptığını anlatırdı. Sonunda kendi de kazada can verdi" dedi.
Kamyonun servis aracına çarpması sonucu meydana gelen kazada hayatlarını kaybeden Ümit Kabak, Mehmet Emir ve Ahmet Daşkın adlı öğrenciler bugün toprağa verildi.
KÜTAHYA-(İHA)
Yayın Tarihi : 7 Ocak 2004 Çarşamba 00:00:07
Güncelleme :16 Ocak 2004 Cuma 17:00:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
gülden ergeneoğlu IP: 88.236.91.xxx Tarih : 30.09.2007 21:51:47

gerçekten çok acı ve hüzün veren bir durum.ümit kabak ve babasını aynı kaza yerinde aynı durumla hayat vermeleri kader mi denilir bilmiorum ama ailesine ve tüm yakınlarına allah rahmet eylesin.....