29
Nisan
2024
Pazertesi
KÜTAHYA

Kütahya medyası örnek

Kütahya'da, Gazeteciler Cemiyeti'nin olağan genel kurulunda, mevcut başkan İhsan Tunçoğlu, tekrar seçildi.


Belediye Kültür Sarayı Meclis Salonu'nda yapılan kongre, geniş bir katılımla gerçekleştirildi.


Kütahya Gazeteciler Cemiyetinin yurt içindeki ve yurt dışındaki prestijine değinen İhsan Tunçoğlu, başarının tüm cemiyet mensuplarına ait olduğunu belirterek, “Kütahya Gazeteciler Cemiyeti, Türkiye çapındaki çalışmaları ile yurt içinde yüksek bir itibara sahiptir. Başta Macaristan olmak üzere, Avrupa Konseyi'nde ve diğer Avrupa ülkelerinde faaliyetlerimiz takdirle karşılanmaktadır. Komşu illerimizdeki gazeteci arkadaşlarımızın Kütahya Gazeteciler Cemiyeti'nin çalışmalarını kendilerine örnek almalarının gururunu ve mutluluğunu tüm mensuplarımızla birlikte yaşıyoruz. Bu başarıda cemiyetimize üye olsun veya olmasın tüm basın mensubu arkadaşlarımızın payı vardır ve bu başarı hepimizindir ”dedi.


Kamuoyuna faydalı mesleki eğitimler, konferanslar ve seminerler düzenlediklerini ifade eden Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İhsan Tunçoğlu, “Nail Güreli, Yavuz Donat , Oktay Ekşi, Orhan Erinç gibi Türkiye çapındaki basınımızın büyük üstatlarını ve değerli duayenleriyle Kütahya’da çeşitli toplantılar düzenleyerek mesleki konularda gazetecilik konularını tartıştık. Basın mensuplarımızın yararına mesleki seminer ve toplantılarda cemiyet olarak aktif bir şekilde görevler aldık” diye konuştu.


Tunçoğlu, Gazeteciler Cemiyeti üyelerine yönelik olarak Macaristan’a mesleki gezi düzenleyeceklerinin müjdesini vererek, olağan genel kurula katılına tüm katılımcılara teşekkür etti. Tunçoğlu, bir süre önce rahatsızlanan gazeteci Mehmet Hatipoğlu’na da acil şifa dileklerinde bulundu.


Gazeteciler Cemiyeti'nin olağan genel kuruluna Vali Vekili Ömer Eru, Cumhuriyet Başsavcısı Cemil Kuyu, Vali Yardımcısı Ömer Eru, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Ahmet Yiğit , Emniyet Müdürü İbrahim Çelik, Baro Başkanı Sabit Özdoğlar, AK Parti Başkanı Şükrü Nazlı, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Remzi Günay, Tarım ve Köy İşleri Müdürü Bekir Gencer, Kültür ve Turizm Müdür Vekili Nihat Değirmenci, Sanayi ve Ticaret il Müdürü Erdal Yıldırım, Muharip Gaziler Derneği Başkanı Salih Şen ve Sakatlar Derneği Başkanı Hatice Yakar katıldı. Vali Şükrü Kocatepe ve milletvekileri de genel kurula kutlama telgrafı gönderdi.


Gazeteciler Cemiyeti’nin, yeni yönetim kurulu üyelikleri şu islerden oluştu: İhsan Tunçoğlu, (Başkan) Ali Kural, Kasım Girgin, Mehmet Yaylıoğlu ve Hüseyin Efe.

iha
Yayın Tarihi : 20 Ocak 2008 Pazar 17:54:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?