7
Mayıs
2024
Salı
KÜTAHYA

Kütahya'da 59 okula beyaz bayrak

KÜTAHYA'DA 59 OKULA BEYAZ BAYRAK

Kütahya'da yapılan denetimleri sonucu 59 okulun 'beyaz bayrak' almaya hak kazandığı bildirildi.

Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı eğitim kurumlarının temizlik ve hijyen konusunda teşvik edilmesi, okul sağlığının daha iyi düzeye çıkartılması amacı ile Milli Eğitim Bakanlığı ile Sağlık Bakanlığı'nın ortaklaşa yürüttükleri 'beyaz bayrak' işbirliği protokolü çerçevesinde, kentte 77 okul denetimden geçirildi.

İl merkezinde Adnan Menderes İlköğretim Okulu, Okçu Göveçci İlköğretim Okulu, Bahattin Çini İlköğretim Okulu, Atakent İlköğretim Okulu, Özel Başaran Yıldız İlköğretim Okulu, Hediye Güral Anaokulu, Nene Hatun Anaokulu, Ticaret Meslek, Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi, 100 Yıl İlköğretim Okulu, İşitme Engelliler İlköğretim Okulu, Zafer İlköğretim Okulu, Anasultan Ana Okulu, Dervişpaşa Kurtuluş İlköğretim Okulu, Anadolu Öğretmen Lisesi, Nafi Güral Fen Lisesi ve Yunus Emre İlköğretim Okulu üdüle layık görüldü. Böylece şimdiye kadar Kütahya'da toplam 114 okul 'beyaz bayrak' almış oldu.

Okulların 'beyaz bayrak', sertifika ve pirinç levhaları, Kütahya Valisi Şükrü Kocatepe, Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Hava Piyade Tuğgeneral Sami Fındıkoğlu, Belediye Başkanı Mustafa İça, AK Parti Kütahya Milletvekili Hasan Fehmi Kinay tarafından takdim edildi.

KÜTAHYA'DA 59 OKULA BEYAZ BAYRAK
İHA
Yayın Tarihi : 20 Mayıs 2010 Perşembe 15:19:00
Güncelleme :21 Mayıs 2010 Cuma 17:02:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?