29
Nisan
2024
Pazertesi
KÜTAHYA

Kütahya'da gümüş takı hırsızlığı

Kütahya'da bir işyerinin duvarını delerek içeriye giren hırsız ya da hırsızlar, yaklaşık 80 bin YTL civarındaki gümüş takıları çalarak kayıplara karıştı. 

Olay, Cumhuriyet Caddesi Sevgi Yolu üzerinde faaliyet gösteren Elhamda Çini ve Gümüş Takı isimli işyerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, işyeri sahibi Mustafa Kerkük sabah işyerine geldiğinde, dükkanın arka kısmındaki duvarın delinip içeride bulunun yaklaşık 3 bin civarındaki gümüş küpe, kolye yüzük ve takı setlerinin çalındığı görünce polisi aradı. Kerkük, hırsızların işyerinden yaklaşık 80 bin YTL'lik gümüş takı çaldığını belirtti. Kerkük, "Hırsız ya da hırsızlar, işyerinin arka kısmında bulunan parmaklılarını kesip duvarı deldikten sonra içeriye girmişler. İçeride bulunan ve kayıtta olmayan kameranın objektifini bir bez parçası ile kapatan hırsızlar, yaklaşık 3 bin civarındaki gümüş küpe, yüzük, kolye ve takı setlerini çalarak kaçmış. İşyerimden yaklaşık 80 bin YTL civarında gümüş takı çalındı. Çok üzgünüm" dedi. 

Polis, hırsızları yakalamak için çalışma başlattı.

.
Yayın Tarihi : 12 Mayıs 2008 Pazartesi 17:05:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hasan utas IP: 78.175.255.xxx Tarih : 15.05.2008 23:09:54

bu sekılde cok sacma bı olay is yerınde kamera var ve olayın oldugu gun kayıtta degil bu resmen sıgortadan para almak ıcın kendı kendını soymadır.duvar kazılacak ve kımse duymayacak :) :) hayırlı işler kardesim ayıp ayıp