7
Mayıs
2024
Salı
KÜTAHYA

Kütahya'da işsizlik cinneti

Kütahya’da işsizlik sebebiyle bunalıma giren bir genç, inşaat halindeki 6 katlı binanın çatısına çıkarak, iş bulunmaması halinde aşağıya atlayacağı tehdidinde bulundu.
Yıldırım Beyazıt Mahallesi, Lavanta Sokak’ta öğle saatlerinde meydana gelen olayda, Karabüklü olduğunu belirlenen Ramazan Kılıç (23) isimli genç, işsizlik sebebiyle girdiği bunalım sonucu 6 katlı binanın çatısına çıkarak intihar teşebbüsünde bulundu. Vatandaşların polise durumu bildirmesiyle olay yerinde güvenlik önlemleri alındı. Bu sırada Ramazan Kılıç, kendisi ile konuşmak isteyen polis ve itfaiye ekiplerine çatıdan bulunan tuğla ve kremitleri fırlattı. Bir ay önce cezaevinden çıktığını öğrenilen Ramazan Kılıç, "İşssizlik ve parasızlıktan sıkıldım. Ölmek istiyorum. Bir kavga olayına karışmam yüzünden 3 yıl cezaevinde yattım. Bir ay önce de tahliye olduk. Bu süre içinde ne iş bulabildim, ne de karnımı doyurabilecek para. Benim kimsem yok" dedi.
Olay yerine gelen İl Emniyet Müdürü Şevki Dinçal, Ramazan Kılıç’a ne gerekiryorsa yardımcı olacağını söyledi. Kılıç, Müdür Şevki Dinçal’ın isteğini kabul etti. Dinçal, 6 katlı binanın çatısına çıkarak, Ramazan Kılıç’ı aşağı indirmeyi başardı. Kılıç, polis otosu ile Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
KÜTAHYA - İHA
Yayın Tarihi : 15 Haziran 2004 Salı 14:08:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?