3
Mayıs
2024
Cuma
KÜTAHYA

Kütahya'da kaza: 1 ölü, 24 yaralı

Kütahya’da işçi taşıyan 2 servis otobüsünün çarpışması sonucu 1 işçi öldü, 24 işçi de yaralandı. Kaza saat 24.00 sıralarında Kütahya-Eskişehir Karayolu 5. kilometresinde meydana geldi.

Güral Porselen’de çalışan gece vardiyasından çıkan işçileri taşıyan Şükrü Fehim Şentürk yönetimindeki 43 NC 302 plakalı servis otobüsü, Kütahya Porselen’e gece işçisi götüren Mehmet Pişkin İdaresindeki 43 NY 118 plakalı servis otobüsü ile çarpıştı.

Kazada, 25 yaşındaki Mesut Akça kaldırıldığı Kütahya SSK Hastanesi’nde hayatını kaybetti. Kazada yaralanan Ümmet Yıldız, Metin Durmuş, Cihan Temur, Cemil Sayan, Ramazan Özpeker, Mehmet Özkul, Sevgi Durak, Emel İnegöl, Erdoğan Dağ, Ahmet Eker, Ayşen Yakan, Hasan Öztürk, Ahmet Demir, Bilal Özer, Recep Ateş, Arif Karakaya, Cüneyt Şahan, Hakan Özçam, Ahmet Karabulut, Mehmet Pişkin, İlyas Özdemir, Hasan Topsakal, Adem Acar, ve Şükrü Fehim Şentürk SSK ve Devlet Hastanesi’nde tadavi altına alındı.

Kazanın Şükrü Fehim Şentürk yönetimindeki otobüsün fabrikadan kontrolsüz olarak ana yola çıkması sonucu meydana geldiği ileri sürüldü. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Şubat 2005 Cumartesi 21:53:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
öztürk IP: 81.173.149.xxx Tarih : 7.03.2005 14:07:00
öncelikle kazada hayatini kaybeden kardesimize allahtan rahmet kederli ailesine bas sagligi diliyorum,yaralananlarada gecmis olsun diliyorum. Bir zamanlar o servislerde bende ise gidip geliyordum önceliklikle bazi söför arkadaslar cok tutumsuz asiri hizla arac kullaniyorlar bir sürü can tasidiklarinin farkinda degiller insan hayati bukadar ucuz olmamali söför arkadaslari daha dikkatli olmaya cagriyorum ogün kazada ölen arkadasimizin yerinde bir gün sizlerde olabilirsiniz.......... LÜTFEN ...........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!