7
Mayıs
2024
Salı
KÜTAHYA

Kütahya'da trafiğin baş ağrısı motosikletler

Kütahya'da, havaların ısınmasıyla birlikte trafiğe çıkan 2 ve 3 tekerlekli motosikletlerin büyük çoğunluğunun ışıklandırma sisteminin olmaması, sürücüleri ve yayaları zor durumda bırakıyor.
Uzun süredir trafiğe çıkmayan motosikletlerin havaların ısınmasıyla birlikte yeniden trafikte görüldüğünü belirten Emniyet Müdürlüğü Trafik Şubesi yetkilileri, birçok motosikletin
ışık tertibatlarının arızaları olduğuna dikkat çektiler. Yetkililer, özellikle araçların hızla seyrettiği çevre yollarının kenarında, hiçbir aydınlatma sistemi olmadığı için fark edilemeyen motosikletlerin, diğer sürücüleri zor durumda bıraktığını, motosiklettekiler için de hayati tehlikenin oluştuğunu ifade ettiler.
Kütahya İl Emniyet Müdürü Şevki Dinçal, bu tür araç sürücülerini uyararak, "Gerek aydınlatma sistemleri olmayan, gerekse trafiğe çıkmasında mani olan bu tür araçlar ne yazıkki üzücü olaylara neden olmaktadır. Bizler araç sahiplerinden eksiklerini tamamlamalarını istiyoruz. Bu konuda bir sıkıntısı olan vatandaş varsa bize müracaat etsin. Her türlü kolaylığı yapmaya hazırız" dedi.
KÜTAHYA - İHA
Yayın Tarihi : 25 Mart 2004 Perşembe 22:13:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?