30
Nisan
2024
Salı
KÜTAHYA

Kütahyalı şairin 3'ncü kitabı

Kütahya'da, 27 yıllık şiir yazma serüvenine 'Aliş’ten esintiler' adlı kitabı ile okurlarına 3. kez 'merhaba' diyen Alaaddin Uygun, 187 şirini daha okuyucularının beğenisine sunmanın gururunu yaşıyor. 

'Ozan Aliş' olarak bilinen ve yıllardır yazdığı şiirlerle okurlarının gönlünde taht kuran Alaaddin Uygun, 27 yıllık şiir macerasına 3 kitap sığdırmış bir isim. 3. şiir kitabı 'Aliş’ten esintiler' ile Kütahya sınırlarını aşan ve Türkiye’deki tüm okurlarına 'merhaba' diyen Uygun, gerek internette, gerekse çeşitli gazetelerde şiirleri ile okurlarına ulaşmayı başardı. Duygu selinin en iyi ifade edildiği harman yeri olarak şiiri gördüğünü söyleyen Alaaddin Uygun 4. kitabını da çıkarmak istediğini söyledi.
ALAADDİN UYGUN KİMDİR? 

Kütahya 1960 doğumlu, 2 çocuk babası olan Alaaddin Uygun gazeteci, şair ve yazardır. İlk okulda kalemle olan özdeş hayatına başladı. Ticaret Lisesinden sonra 1978 yılında muhasebecilik mesleğine başladı. Serbest muhasebecilikten emekli oldu. 1989 yılında gazeteciliğe başladı. O yıldan bugüne kadar Köşe yazarlığı, araştırma yazı dizileri, belgesel yazı dizileri ve ayrıca televizyon programları yaptı. Şiir hayatı da tıpkı muhasebecilik gibi 1978 yılında başladı 2bin 500 den fazla şiire imza attı. 

Alaaddin Uygun, şiir kitabının tüm kitapçılardan temin edilebileceğini sözlerine ekledi.

iha
Yayın Tarihi : 2 Eylül 2008 Salı 19:59:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?