2
Mayıs
2024
Perşembe
KÜTAHYA

Kütahyalılar krizi alışverişle aşacak

Kütahya'da valilik, belediye, Ticaret ve Sanayi Odası ile Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği tarafından esnafın ekonomik krizi aşabilmesi için 'Alışveriş Günleri' adı altında indirim kampanyası başlatıldı. 15-30 Mayıs tarihleri arasında 'Yaşam burada' yazısı olan tüm iş yerlerinde yüzde 40'a varan indirimlerin yapılacağı belirtildi.

Kampanya dolayısıyla Belediye Başkan Vekili Nejat Özturan, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nafi Güral, Sanayi Ticaret İl Müdürü Erdal Yıldırım, Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı İbrahim Yiğit ve bir grup esnaf, Sevgi Yolu üzerinde halka ve esnafa karanfil dağıtarak yürüdü. Kampanyanın ilk alışverişini Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nafi Güral, Ahmet Türker isimli esnaftan saat alarak başlattı.

Güral, kampanya kapsamında satış fiyatı 105 TL olan saati kredi kartı ile 94 TL'ye satın aldı. Ahmet Türker isimli esnaf ise yetkililerin başlattığı kampanyanın esnafa çok olumlu yansıyacağını kaydederek, "Bu kampanyayı çok faydalı buluyorum. Bilindiği gibi kriz ortamında işlerimiz iyice durmuştu. 'Alışveriş Günleri' kampanyası sayesinde işlerimizin tekrar açılacağını düşünüyorum. Halkımız fırsatı iyi değerlendirerek bol bol alışveriş yapsın" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Mayıs 2009 Cuma 17:26:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?