30
Nisan
2024
Salı
KÜTAHYA

Kütahya'nın gururlarından Vali'ye ziyaret

Rusya'nın Kazan kentinde yapılan Büyükler Dünya Üniversiteler Boks Şampiyonası'nda sıkletinde üçüncülüğü elde eden milli boksör Kadri Kordel ve Türkiye Bisiklet Federasyonunun genç erkek genel takım klasmanında Kütahya Gençlik Merkezi adına yarışmalara katılarak Türkiye üçüncülüğü kazanan bisiklet takımı, antrenörleriyle birlikte Vali Şükrü Kocatepe’yi ziyaret etti.


Rusya'nın Kazan kentinde yapılan Büyükler Dünya Üniversiteler Boks Şampiyonası'nda sıkletinde Dünya üçüncülüğünü elde eden milli boksör Kadri Kordel ve Antrenörü Muhammer Sağlam ile Boks İl Temsilcisi Cahit Özel, Türkiye Bisiklet Federasyonunun genç erkek genel takım klasmanında Türkiye üçüncülüğü kazanan bisiklet takımı, oyuncuları Semih Yurt, M.Ali Uçar, Taner Sağlam, Fatih Koçak, Ahmet Özegen, Antrenörleri Gökhan Baykara ve Gençlik ve Spor İl müdürü Sadık Ölçen ile birlikte Vali Şükrü Kocatepe’yi makamında nezaket ziyaretinde bulunarak yarışmalar hakkında bilgiler verdiler.


Vali Şükrü Kocatepe, Dünya üçüncüsü boksör Kadri Kordel ile Türkiye Bisiklet Federasyonunun genç erkek genel takım klasmanında Türkiye üçüncülüğü kazanan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün bisiklet takımını kabulünde yaptığı konuşmada, bu sporcuların her birinin gençler için en güzel örneği oluşturduklarını söyledi. Başarılarının gençleri spora yönlendirmede, kötü alışkanlıklardan uzaklaşarak hayatlarını düzene koymada iyi örnek olacaklarına inandığını ifade eden Vali Kocatepe, “Antrenörlerin de bu başarılarda çok büyük payları var. Gençlerin bu başarısını, onları yönlendirip motive ederek, çalıştırarak sağladılar. Bu başarının tüm gençlerimize yayılmasını umuyorum” dedi.


Vali Kocatepe, sporcu ve antrenörlri çeşitli hediyelerle ödüllendirdi.

iha
Yayın Tarihi : 21 Ekim 2008 Salı 17:06:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?