30
Nisan
2024
Salı
KÜTAHYA

Kütahyaspor Ada Stadı'nda oynayacak

Deplasmanlı Amatör Ligde ikinci hafta müsabakaları sona erdi. Kütahyaspor'un profesyonel ligden düşmesinden sonra mücadele verdiği Süper Lig'de Tavşanlı'yı temsil eden Moymulspor ile Çardaklıspor karşılaşmalarının nerede oynanacağı tartışma konusu oldu. Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı (ASKF) Murat Cengiz Tavşanlı ya gelerek ilçe yöneticilerinin gerçekleştirdiği toplantıya katıldı.

Kütahyaspor’un Tavşanlı'da oynayacağı futbol karşılaşmalarında Karakova Semt Sahaları'nın güvenlik açısından kontrol edilip edilemeyeceği konusunda yapılan istişarede bu karşılaşmaların Karakova Semt Sahaları'nda değil, Ada Stadı'nda oynanmasına karar verildi.

Kütahyaspor Kulübünün kaygılarını dile getiren Murat Cengiz Moymulspor ve Çardaklıspor karşılaşmalarının Ada Sahası'nda oynanmasının hem Tavşanlılı hem de Kütahyalı sporseverler açısından daha güvenli olacağını ifade etti.

Kaymakam Mehmet Suat İlhan'ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda Belediye Başkanı Ali İhsan Çakır ve Emniyet Müdürü İlker Olut ile İlçe Spor Müdürü Kemal Yurttürk de hazır bulundu.

Geçtiğimiz dönemlerde Tavşanlı Belediye TKİ Linyitsporun profesyonel ligde olması nedeniyle kesinlikle amatör müsabakaların Ada Stadı'nda oynanmaması yönünde karar alınmıştı.

iha
Yayın Tarihi : 29 Ekim 2008 Çarşamba 16:34:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?