22
Mayıs
2024
Çarşamba
KÜTAHYA

Kütahya'ya 'Malatya Pazarı'

KÜTAHYA'YA 'MALATYA PAZARI'

Kütahya’da bir işletmeci dünyaca ünlü Malatya kayısı ürünlerini Kütahyalılara sunuyor. Bahattin Işık isimli işletmeci 'Malatya Pazarı' ismiyle bir işyeri açtı.

Kütahya’da yıllardır farklı sektörlerde çeşitli işler yaptığını, şimdi de memleketi olan Malatya’nın lezzetlerini Kütahyalılara sunmak için bir işletme açtığını bildiren Bahattin Işık, dünyaca ünlü Malatya kayısısı ve kayısı ürünlerini 'Malatya Pazarı' isimli işyerinde satışa sunduğunu söyledi. Kütahya’da Asım Gündüz Caddesi üzerinde hizmete giren 'Malatya Pazarı'nda Malatya’nın kayısı ve kayısı ürünlerinin yanı sıra Malatya’nın yöresel lezzetlerini de satışa sunduğunu ifade eden işletmeci Işık, "Tamamen organik olan ürünlerimizi halkımıza sunmak için böyle bir girişimde bulunduk. Tüm Kütahyalıları Malatya’nın lezzetlerini tatmak için “Malatya Pazarı” mıza bekliyoruz” diye konuştu.

Asım Gündüz Caddesi üzerinde açılan 'Malatya Pazarı'nda, Güneş Kurusu Kayısı, islimli kayısı, kompostoluk kayısı, cevizli kayısı döner, file kayısı atomu, fıstıklı kayısı döner, fındıklı kayısı atomu, fındıklı kayısı döner, fıstıklı kayısı atomu, kayısı çikolatası, dut pestili, üzüm pestili, kayısı pestili, erik pestili, fındıklı, fıstıklı, cevizli sucuk çeşitleri, dut kurusu gibi ürünlerin satışa sunulduğu kaydedildi.

KÜTAHYA'YA 'MALATYA PAZARI'
KÜTAHYA'YA 'MALATYA PAZARI'
KÜTAHYA'YA 'MALATYA PAZARI'
İHA
Yayın Tarihi : 5 Şubat 2011 Cumartesi 13:31:00
Güncelleme :5 Şubat 2011 Cumartesi 18:36:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?