15
Mayıs
2024
Çarşamba
KÜTAHYA

KÜTESOB 'bakan' istiyor

KÜTESOB 'BAKAN' İSTİYOR

Kütahya Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği, (KÜTESOB) Kütahyalı bir milletvekilinin bakanlar kurulunda yer almasını istedi.

Tüm oda başkanları tarafından imzalanan talep, AK Parti Genel Merkezi’ne gönderildiği belirtildi.

KÜTESOB Başkanı İbrahim Yiğit, yaptığı açıklamada, “Bilindiği üzere Kütahya ilimiz, AK Parti’nin seçimlere ilk kez dâhil olduğu 2002 yılından beri AK Parti’ye büyük bir destek vermiş, üçüncü genel seçimlerin ardından oy oranı bakımından Türkiye ortalamasının üzerinde oluşunu devam ettirmiştir. Kütahya’mız AK Parti’ye en büyük desteği veren iller arasında üst sıralardadır. 2002 yılında yüzde 48’lik, 2007 yılında yüzde 62’lik ve 2011 yılında da yüde 64’lük desteğiyle günden güne artan bir bağlılık göstermişlerdir.

Bu desteğin karşılıksız kalmayacağına ise inancımız sonsuzdur. Artık Kütahya’mızın da bir bakanı olmalı, yıllardır süregelen bu hasret sona ermelidir. Vefakar Kütahya halkımızın tercih ettiği milletvekillerimizden birinin bakan olarak ilimize hizmet etmesi en büyük arzumuzdur. Kütahya halkının bu özverili davranışının karşılıksız kalmayacağını, öteden beri hak ettiğini alacağını canı yürekten biliyor ve bunu istiyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Haziran 2011 Perşembe 15:30:01
Güncelleme :24 Haziran 2011 Cuma 16:34:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?